iUmor

ÎN CURÂND, UN NOU SEZON!

Roast medical! Alida Coman n-are nevoie de medic, ea are experiență! „Eu m-am născut acasă, singură. De mică nu aveam încredere în sistem”

 

iUmor. Sezon 6. Ediția 10. 11 mai 2019. Glumele Alidei Coman nu sunt foarte departe de realitate. „Cum să te duci la medic fără să știi deja ce ai?” Concurenta a venit cu tratement personalizat pentru fiecare dintre jurați. Oare ce a primit Cheloo?

N-a putut să stea prea mult, pentru că își pierdea rândul la coada din fața cabinetului medicului de familie. Cu o măiestrie greu de egalat, roastul pregătit de concurentă a atins toate problemele sistemului medical, fie că vorbim despre pacienți ipohondri, medici plictisiți sau dependenții de site-urile ce asociază orice simptom cu cancerul.

„Eu m-am născut acasă, singură, pentru că nu aveam încredere în sistemul medical. (...)Am atâtea lasere și utrasunete în mine, că mă mir cum de nu mă cheamă Untold!”

CONECTEAZA-TE CU iUMOR
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati despre pe site 👉 iUmor

😎 Ai portie dublă de iUmor pe AntenaPlay 🔴 https://s.a1.ro/1DwrQvw. Vezi ediții integrale plus imagini nedifuzate la TV.

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI