Antena Căutare

Ioan Olteanu, vecinul lui George Clooney, a venit cu gărzile de corp la „iUmor”: „La cât sunt de prost, ar trebui să ajung prim-ministru!”

iUmor. Sezon 6. Ediția 10. 11 mai 2019. Ioan Olteanu și-a părăsit vila luxoasă de la malul lacului Como, din Italia, unde îi are ca vecini pe Brad Pitt și George Clooney, pentru a participa la „iUmor”.

iUmor. Sezon 6. Ediția 10. 11 mai 2019. Ioan Olteanu și-a părăsit vila luxoasă de la malul lacului Como, din Italia, unde îi are ca vecini pe Brad Pitt și George Clooney, pentru a participa la „iUmor”.

„Vă prezint gărzile mele de corp: justiția și corupția. Le plătești, te rezolvi. Nu le plătești, te rezolvi și singur. Un APLAUZ pentru fete!”, a spus concurentul.

Ioan Olteanu a exlicat de ce ar fi un politician perfect: „Mint mult, fac multe promisiuni, dar nu mă țin de ele… Sunt un hoț serios, am furat în toată Europa. La cât sunt de prost, ar trebui să ajung prim-ministru!”

Ce părere a avut juriul „iUmor” despre numărul de stand-up al lui Ioan Olteanu, în materialul video de mai jos:

Mandy Muden a promis un miracol, dar a fost încurcată de Mihai Bendeac: „Scoate mâinile de acolo, o să orbești!”... Roast medical! Alida Coman n-are nevoie de medic, ea are experiență! „Eu m-am născut acasă, singură. De mică nu aveam în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x