Live acumObservator 16
Prime Time 20:25Chefi la cutite

iUmor

SÂMBĂTA | ORA 20.00

Loredana Dumitru a făcut să plouă cu bani! Delia abia și-a recunoscut piesa: „Ce-i asta, boss?! Que pasa?”

iUmor. Sezon 6. Ediția 10. 11 mai 2019. A plouat cu bani pe scena „iUmor”. Loredana Dumitru vrea să cunoască gustul celebrității. Pentru asta, a vrut să se transforme în idolul său, nimeni alta decât Delia. Concurenta a cântat piesa „Despablito”.

iUmor. Sezon 6. Ediția 10. 11 mai 2019. A plouat cu bani pe scena „iUmor”. Loredana Dumitru vrea să cunoască gustul celebrității. Pentru asta, a vrut să se transforme în idolul său, nimeni alta decât Delia. Concurenta a cântat piesa „Despablito”.

Loredana Dumitru, „Lola” sau „Lolita” (nici ea nu știe exact cum se numește alter-ego-ul ei) nu se sfiește să folosească toate „armele” din dotare pentru a-și îndeplini dorința: de a deveni cea mai cunoscută divă din România.

„Am venit la iUmor pentru că vreau să fiu cunoscută, ca Delia. Simt că ăsta e momentul meu să strălucesc!”, a explicat concurenta.

După o intrare spectaculoasă, Loredana Dumitru a lăsat publicul mască. Cu puțin ajutor de la prieteni, Loredana Dumitru a încercat o parodie a unei parodii.

Cum sună piesa Deliei, „Despablito”, interpretată de o fostă însoțitoare de zbor, un grafician, o educatoare și un arhitect? Puteți afla, din materialul video de mai jos:

CONECTEAZA-TE CU iUMOR
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook | Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati despre pe site 👉 iUmor

😎 Distracția continuă și în online > iUmor pe AntenaPlay 🔴 Vezi ediții integrale 👉​ https://s.a1.ro/iCvPypB

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro