Antena Căutare

Loredana Dumitru a făcut să plouă cu bani! Delia abia și-a recunoscut piesa: „Ce-i asta, boss?! Que pasa?”

iUmor. Sezon 6. Ediția 10. 11 mai 2019. A plouat cu bani pe scena „iUmor”. Loredana Dumitru vrea să cunoască gustul celebrității. Pentru asta, a vrut să se transforme în idolul său, nimeni alta decât Delia. Concurenta a cântat piesa „Despablito”.

iUmor. Sezon 6. Ediția 10. 11 mai 2019. A plouat cu bani pe scena „iUmor”. Loredana Dumitru vrea să cunoască gustul celebrității. Pentru asta, a vrut să se transforme în idolul său, nimeni alta decât Delia. Concurenta a cântat piesa „Despablito”.

Loredana Dumitru, „Lola” sau „Lolita” (nici ea nu știe exact cum se numește alter-ego-ul ei) nu se sfiește să folosească toate „armele” din dotare pentru a-și îndeplini dorința: de a deveni cea mai cunoscută divă din România.

„Am venit la iUmor pentru că vreau să fiu cunoscută, ca Delia. Simt că ăsta e momentul meu să strălucesc!”, a explicat concurenta.

După o intrare spectaculoasă, Loredana Dumitru a lăsat publicul mască. Cu puțin ajutor de la prieteni, Loredana Dumitru a încercat o parodie a unei parodii.

Cum sună piesa Deliei, „Despablito”, interpretată de o fostă însoțitoare de zbor, un grafician, o educatoare și un arhitect? Puteți afla, din materialul video de mai jos:

Testamentul juraților „iUmor”. Delia nu vrea să audă de coșciug: „Să mă înghețe și să mă țină…”... Alexia Roman, premieră absolută: „Știu că se spun multe lucruri despre craioveni. Să știți că toate sunt adevărate” Deli...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x