Antena Căutare

Mandy Muden a promis un miracol, dar a fost încurcată de Mihai Bendeac: „Scoate mâinile de acolo, o să orbești!”

iUmor. Sezon 6. Ediția 10. 11 mai 2019. Moment incredibil! Mandy Muden, cetățenie britanică, profesie magician, a făcut un show de senzație. Combinând trucurile cu umorul, numărul ei poate fi numit „Roastul englezesc al lui Mihai Bendeac”. Concurenta a promis că vom fi martorii unui miracol. Oare s-a ținut de cuvânt?

iUmor. Sezon 6. Ediția 10. 11 mai 2019. Moment incredibil! Mandy Muden, cetățenie britanică, profesie magician, a făcut un show de senzație. Combinând trucurile cu umorul, numărul ei poate fi numit „Roastul englezesc al lui Mihai Bendeac”. Concurenta a promis că vom fi martorii unui miracol. Oare s-a ținut de cuvânt?

Mandy Muden a adus a adus umorul englezesc pe scena „iUmor”: „Locuiesc în Londra, iar magia este profesia mea. (...) Am făcut câțiva oameni să dispară. Să nu mă reclami!”

Concurenta a avut nevoie de un asistent pentru „miracolul” pe care l-a pregătit, iar Mihai Bendeac a fost perfect pentru acest rol.

După ce l-a trecut prin toate stările posibile, Mandy a plusat, întrebându-l pe Mihai Bendeac: „Îţi place pericolul?”. Răspunsul pozitiv al juratului nu a făcut decât să îi confirme acesteia bănuielile: „Am simţit că eşti genul!”, dar şi să îi alimenteze continuarea numărului pe o pantă periculoasă.

Sunt „Mici”, dar nu mititei! „Ra-pa-pa-pam! Nu contează ce-ai să cânți, că oricum te-ascultă muți!”... Ioan Olteanu, vecinul lui George Clooney, a venit cu gărzile de corp la „iUmor”: „La cât sunt de prost, ar trebui să aju...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x