Antena Căutare

I-a dat gata pe jurați! Bianca Kovacs, număr de excepție pe scena iUmor: ”Dacă știam că mă primiți atât de bine, nu-mi luam chiloții”

iUmor. Sezon 6. Ediția 11. 18 mai 2019. Este actriță, uneori mai face și stand-up comedy, iar acum Bianca Kovacs, o ardeleancă care trăiește de 17 ani în Spania, a venit la iUmor ca să facă spectacol.

iUmor. Sezon 6. Ediția 11. 18 mai 2019. Este actriță, uneori mai face și stand-up comedy, iar acum Bianca Kovacs, o ardeleancă care trăiește de 17 ani în Spania, a venit la iUmor ca să facă spectacol.

”Nu m-am așteptat să mă primiți atât de bine, dacă știam nu-mi mai luam chiloții. E foarte important pentru mine să fiu aici, bunica mi-a spus că n-o să moară până n-o să mă vadă la televizor, în România. Mama Geni, acum poți”, a spus ea spre amuzamentul juraților.

Evident, întreaga reprezentație a fost pe placul juraților, care au apreciat-o.

”Mihai se pricepe să facă complimente și i-a reușit foarte bine.”, a spus Delia, după ce Bendeac i-a spus Biancăi că... ”are față de c@#$%”

Leroy Patterson, omul care a sărit pe un ”covoraș” de piuneze! Delia, speriată: ”Dacă aveți fobie de ace, nu priviți ace... HA-HA-HA! Mihai Bendeac, ajutorul de magician al lui Răzvan Faraoanu! Delia: ”Tot acest moment, fabulos de altfel, nu pu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x