Live acumFilm: Alba ca Zapada si cei sapte pitici
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

iUmor

SEZONUL 7 | VINERI | ora 20.00

Băiatul cu foile dă examen la iUmor! Cheap1 atacă Bacul în rime: "Eminescu, legenda noastră; A scris atâtea poezii geniale pentru o proastă!"

Cheap1 își zice, pe numele de scenă. În buletin e Ciprian Oprea și e "producător" de rap. Mai exact, ce a făcut când a urcat pe scena iUmor? A început treaba cu o melodie în care atacă, în rime, aproape toți autorii din programa de Bacalaureat.

Cheap1 își zice, pe numele de scenă și n-are mai mult de 18 ani. În buletin e Ciprian Oprea și e "producător" de rap. Mai exact, ce a făcut când a urcat pe scena iUmor? A început treaba cu o melodie în care atacă, în rime, aproape toți autorii din programa de Bacalaureat.

Și le zice bine, căci Cheloo pare încântat. ”Era să uit de Eminescu, legenda noastră; A scris atâtea poezii geniale pentru o proastă!”, sună versurile tânărului rapper.

S-a trecut prin toată materia, Ion Barbu,Bacovia, George Călinescu și... cine dă Bacul anul ăsta e poftit să completeze lista. E clar, am avut program cultural educativ, mai ales că după momentul pregătit de acasă, Cheap1 a băgat și improvizația la înaintare: rime pe cuvinte de la juriu!

Concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediții va fi anunțat luni, în cadrul emisiunii Observator 16.00, și se va califica direct în finală!
Mai mult, în fiecare săptămână, fiecare emisiune iUmor va fi însoțită de o ediție specială, distribuită exclusiv pe AntenaPlay.ro, unde abonații pot vedea tot ce se întâmplă în culise și vor avea acces nelimitat și necenzurat la numere integrale din cel de-al șaselea sezon și momente care nu s-au văzut la televizor.

CONECTEAZA-TE CU iUMOR
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook | Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati despre pe site 👉 iUmor

😎 Ai portie dublă de iUmor pe AntenaPlay 🔴 Vezi ediții integrale plus imagini nedifuzate la TV 👉​

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube