Antena Căutare

Radu Bucălae, roast-ul blugilor prea strâmți: „Ca să se îmbrace, femeile trebuie să facă dansul ploii, că nu intră în ei”

iUmor. Sezon 6. Ediție 7. Cine crede că râsul provoacă riduri, atunci să nu-l asculte pe Radu Bucălae. Ne-a oferit cele mai tari glume despre femei și bărbați.

iUmor. Sezon 6. Ediție 7. Cine crede că râsul provoacă riduri, atunci să nu-l asculte pe Radu Bucălae. Ne-a oferit cele mai tari glume despre femei și bărbați.

Atenție, urmează un moment cu puternic impact emoțional! Pe scena „iUmor” a urcat Radu Bucălae.

Radu ne-a plimbat prin toate ciudățeniile ființei umane. Un moment de stand-up care ne face să ne uităm în oglindă și să se ne întrebăm: „Ce naiba o fi în capul meu?”

Prima temă atacată de el, blugii foarte strâmți!

„Nu înțeleg de ce femeile poartă, uneori, blugii ăia extrem de strâmți, ăia cu 25 de numere mai mici, care au și o tăietură prin care iese pulpa și țipă după ajutor. E ca și cum un șarpe Anaconda ar înghiți un vagon de tren! E prea mult! Eu mă mir cum nu vi se oprește circulația.

Pentru femei, e foarte greu să-și pună blugii. E complicat, pe etape. E un fel de dansul chemării ploii, începeți să țopăiți prin cameră...”

Continuarea și alte glume, în materialul video de mai jos:

Mihai Bendeac are probleme cu greutatea! „S-a întâmplat un fenomen... Trebuie neapărat să fiu ajutat!”... Specialistul Feng Shui, Gena Rusu, a deslușit misterul „blestemului” din platoul „iUmor”: „Jurații stau în zona energiei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x