Antena Căutare

Cod roșu de nebunie! Cățelușa Hurricane l-a făcut praf pe Bendeac! A plâns cu lacrimi de crocodil! „Mi s-a sfârtecat sufletul, nu pot să vorbesc”

Adrian Stoica și-a făcut apariția pe scenă împreună cu cățelușa Hurricane! Acesta a venit să-i uimească pe jurații iUmor cu un număr de dresaj canin, în ediția a doua din sezonul 8 al emisiunii iUmor!

Concurentul stă în Italia de foarte mult timp, dar a venit să demonstreze că și patrupedele pot avea talente ieșite din comun!

Cățelușa i-a cucerit pe toți încă din culise, nu doar cu aspectul simpatic, ci și cu numeroasele trucuri pe care știe să le facă!

Cod roșu de nebunie! Cățelușa Hurricane l-a făcut praf pe Bendeac! A plâns cu lacrimi de crocodil! „Mi s-a sfârtecat sufletul, nu pot să vorbesc”

Adrian Stoica în ediția a doua din sezonul 8 al emisiunii iUmor

Adrian Stoica și cățelușa Hurricane

Hurricane a dat cu mătura prin platou, a făcut curat, a ocupat fotoliul și a făcut show de zile mari, cu un număr senzațional de dresaj.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Urmărește materialul video de mai sus din ediția a doua din sezonul 8 al emisiunii iUmor ca să savurezi tot momentul delicios!

Sărut în direct?! Cătălina, dialog fierbinte cu Bendeac! „Ai ezitat, după ce ai pupat toate moaștele?!”... Victoria l-a fiert pe Bendeac cu o dezvăluire bombă! Juratul a încercat să scape de hărțuieli! „Am poză cu noi trei, se ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x