Căutare Live

Sezonul opt a început în forță! Glumele lui Bogdan Mălăele l-au dat gata până și pe Cheloo: „Dacă nu eram fiul tatălui meu...mama avea niște explicații de dat!”

iUmor, sezon 8. Ediția 1.Obișnuit cu scena de teatru și cu cea de film, Bogdan Mălăele nu face de foarte mult timp stand-up, așa că a fost avertizat de colegii săi că scena de la iUmor nu este una ușoară!

A pășit pe scena iUmor puțin emoționat, dar, după cum a recunoscut și el, s-a „relaxat instant când am văzut ținuta Deliei, privirea tăioasă a lui Cheloo și am auzit râsul inconfundabil al lui Bendeac.”

„După cum nu se vede, eu sunt Bogdan Mălăele, a se confunda cu celebrul actor. Creează un fel de confuzie numele acesta. Recent, m-a oprit Poliția, mi s-au cerut actele, apoi am fost întrebat ‘Bogdan Mălăele…sunteți cumva rudă cu Bogdan Stelea?’

Nu, e vorba despre Horațiu Mălăele. E tata. Se putea mult mai bine, au fost speranțe mari, dar ăsta e rezultatul”, a povestit invitatul special.

„E o povară uriașă să fii fiul unui mare actor, mai ales al unui geniu al comediei. Este unul dintre cele mai bune momente ale unui invitat special pe scena asta”, au fost cuvintele lui Mihai Bendeac după momentul foarte bun al lui Bogdan Mălăele pe scena iUmor.

Cheloo a fost fascinat, lucru care nu se întâmplă prea des la iUmor: „Bendeac, dacă renunți la iUmor, mi-aș dori măcar un sezon cu Bogdan Mălăele. Am fost fascinat de stand-up-ul lui! Vorbim tot timpul despre Horațiu Mălăele, îl stimăm din adâncul sufletului, iar băiatul îi calcă pe urme!”

Întregul moment poate fi văzut în materialul video de mai sus din prima ediție a sezonului cu numărul opt iUmor.

Începe iUmor, sezonul 8. Mihai Bendeac a dat cărțile pe față! E de înțeles de ce îl iubesc femeile cu atâta pasiune... Timid, extra-politicos, dar o Bombă pe scenă! Vlad Șchiopu i-a lăsat pe jurați cu gurile căscate: „Nu am mai văzut așa c...
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Ce înseamna acest aspect pentru zodii
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Pe final de lună septembrie și început de lună...
Horoscopul zilei de 2 octombrie 2022. Racii se gândesc la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 octombrie 2022 spune că nativii din zodia Racilor se gândesc serios la...
Ultimele știri
x