Antena Căutare

TK Jiang a adus magia, dar și teama de coronavirus la iUmor: „Sunt din Singapore and I am a digital magician”

iUmor, sezon 8. Ediția 1. Cu doi ani în urmă, privea neputincios cum casa lui ardea. A pierdut tot. Și-a regăsit fericirea în magia digital. Numărul TK Jiang îți va da fiori!

„Mă numesc TK Jiang. Sunt din Singapore and I am a digital magician.” Ați auzit o rom-gleză mai simpatică?!

Tk Jiang, concurentul venit tocmai din Singapore, s-a apucat de magia digitală în urmă cu doi ani când în urma unui incident neplăcut în care casa i-a luat foc, distrugându-I toată recuzita folosită în numerele sale de magie clasică.

S-a gândit că are nevoie de ceva nou pentru reîntoarcere sa pe scenă, așa că s-a gândit să transforme totul cu ajutorul tehnologiei. Este pentru prima oară în cele opt sezoane iUmor când pe scenă a fost prezentat un număr de magie digitală.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum s-a descurcat TK Jiang în fața juraților, puteți vedea în materialul video de mai sus din prima ediție a sezonului opt iUmor.

Premieră absolută în sezonul opt iUmor! Alin Bourașu, „Visătorul”, a făcut stand-up istoric: „Știți ce moștenire ne-a lă... Constantin Anghel, luptător MMA, a adus bătaia pe scena iUmor, cu balada cocalarului Bombardieru': „În seara asta, eu o ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x