Antena Căutare

Violeta, ce-ai făcut?! Concurenta a rămas fără lenjerie intimă pe scena iUmor și a cântat dintr-o zonă…specială: „Nu există așa ceva pe pământ”

iUmor, sezon 8. Ediția 1. Violeta Niculae nu a avut nevoie de pregătiri speciale pentru momentul de pe scena iUmor. De ce ai avea nevoie să repeți, dacă „așa am fost înzestrată de la Dumnezeu”?

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Violetei nici nu i-a trecut prin cap să-și încerce norocul și la alte emisiuni, pentru că este convinsă că doar la iUmor poate fi înțeleasă.

V-am făcut curioși?

Cum s-a descurcat Violeta Niculae în fața juraților, puteți vedea în materialul video de mai sus din prima ediție a sezonului opt iUmor.

Constantin Anghel, luptător MMA, a adus bătaia pe scena iUmor, cu balada cocalarului Bombardieru': „În seara asta, eu o ... Asta DA premieră! Ce s-a întâmplat în prima ediție a sezonului opt iUmor: dansuri din altă lume, apariții prea sexy pent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x