Antena Căutare

iUmor sezonul 13, 11 septembrie. Cătălin Rizea, roast memorabil pentru Sorin Bontea: „Nu știu dacă o să mai fim prieteni”

Cătălin Rizea i-a pregătit lui chef Sorin Bontea un moment de roast cum nici la „Chefi la cuțite” nu i-a „preparat”. Iată cele mai amuzante glume din numărul său!

iUmor sezonul 13, 11 septembrie. Cătălin Rizea, roast memorabil pentru Sorin Bontea: „Nu știu dacă o să mai fim prieteni” Galerie
Cătălin Rizea, roast memorabil pentru Sorin Bontea | Antena 1/iUmor

Cătălin Rizea, soțul Addei, a rămas în relații foarte bune cu chef Sorin Bontea, după ce ambii au participat la Asia Express, iar ulterior Cătălin s-a încris și la „Chefi la cuțite”. Cei doi își zic „iubire”, așa cum îl alintă Adda pe Cătălin.

Cătălin Rizea, roast memorabil pentru Sorin Bontea la iUmor sezonul 13

Cătălin Rizea a dezvăluit că cei doi merg împreună și la pescuit. „Am avut o relație strânsă de prietenie. Nu știu dacă o să mai fie, după roast-ul ăsta”.

„Nu ți-a ajuns să fii jurat la Chefi la cuțite, ai venit să fii înjurat la iUmor”, și-a început Cătălin numărul.

„Nu demult, Johnny Depp a câștigat procesul cu Amber. Lui i-a luat 6 luni să demonstreze că și bărbații pot fi victime ale abuzului în cuplu. Mie mi-a luat un sezon de Asia Express”, a fost Rizea autoironic.

„Pe el îl cunoașteți din emisiunea lui Scărlătescu și Dumitrescu. El e băiatul care dă aromă de manea oricărui fel de mâncare. (..) Despre somnul de frumusețe nu se pune problema, a tot încercat, atât i-a ieșit.

Să nu vă supărați pe el, v-am zis că uneori uită unde e și începe să curețe cartofi din reflex. (..) Ești așa de bătrân încât mai tragi un pui de somn în timp ce dormi”, i-a mai spus Cătălin Rizea lui Sorin Bontea.

Invitatul a adus și o înregistrare cu Sorin Bontea când acesta încerca să zică un banc și nu îi ieșea, care a stârnit hohote de râs în platou. La roast au fost luați și ceilalți jurați.

„Mihai, tu ești atât de disperat după atenție, încât te-ai îmbrăca în alb la o nuntă. (..) Cheloo, te îmbraci mereu gros, cred că ești foarte precaut, pare că aștepți mereu o vijelie. Delia, n-am ce să-ți reproșez, dar cântăreața mea e mai bună”, a mai spus el.

La final, „ținta” a fost tot Sorin Bontea. „Vă rog să îl iertați, miroase a ceapă. L-ați prins într-o zi bună, de obicei miroase a Sindolor”, a mai zis Cătălin Rizea, iar replica sa a animat toată sala.

Despre iUmor sezonul 13, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, revine pe micile ecrane cu cel de-al 13-lea sezon! Despre noul sezon al show-ului iUmor, prezentatorii Serban Copoţ şi Dan Badea spun că este cel mai bun de până acum.

Cel mai nou sezon iUmor va putea fi vizionat în porţie dublă, vineri, de la 20:30 şi duminică, de la 20:00, la Antena 1. Şi în acest sezon, câte un jurat-surpriză li se va alătura Deliei, lui Mihai Bendeac și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent, jurat ce nu va scăpa de bine-cunoscutul tratament al emisiunii – o porţie savuroasă de roast, venită din partea persoanelor de la care se aşteaptă cel mai puţin.

iMai Mult Umor revine cu un nou sezon și cu un nou personaj în culisele iUmor. Actorul Vlad Drăgulin va aduce în lumina reflectoarelor un personaj viral în mediul online. Acesta îl va impersona pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1. Serialul iMai Mult Umor va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat 0săptămânal, exclusiv online în AntenaPlay.ro.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00. În Marea Finală a sezonului 13 iUmor vor merge 12 concurenți, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 13, 11 septembrie. Nicolai Tand, roast de la chef la chef! Cum l-a ironizat pe Sorin Bontea... Vlad Sliusarenco şi Andrei Stoica, primii doi finalişti ai celui de-al 13-lea sezon iUmor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x