Antena Căutare

iUmor sezonul 13, 11 septembrie. Cristian Buburuz, „spaima” vârstnicilor. „Au fost oameni și mai deformați ca tine”

Cristian Buburuz a urcat pe scena iUmor, în sezonul 13, cu un număr în care a povestit câteva întâmplări reale din viața personală. Concurentul a dezvăluit cum, din cauza înfățișării, este „spaima” persoanelor vârstnice. Iată de ce!

iUmor sezonul 13, 11 septembrie. Cristian Buburuz, „spaima” vârstnicilor. „Au fost oameni și mai deformați ca tine” Galerie
Cristian Buburuz, număr de autoironie pe scena iUmor | Antena 1/iUmor

Cristian Buburuz are 46 de ani, este din Cluj și este pasionat de sport. Acesta a participat în trecut la competiții de culturism, este plin de tatuaje, iar imaginea sa pare una de „băiat rău”. Șerban Copot a zis despre el că e „bombardier”: „Îl recomandă poziția, tatuajele.”

Cristian Buburuz, glume despre cum înfățișarea lui îi sperie pe oameni, la iUmor sezonul 13

Concurentul a povestit cum oamenii se sperie de el la prima vedere, în special vârstnicii. „Înfățișarea te ducea într-o zonă.. Corpul nu se potrivea cu vocea”, a zis Delia la testimoniale.

„Am venit la iUmor să vă zic niște povești amuzante din viața mea. Întâmplări reale. E vorba despre reacțiile băbuțelor când mă văd pe stradă…(..)

„Mă duc cu mama într-o stațiune la tratamente. La recepție erau două prietene de-ale mele, pe la vreo 90 de ani. Șușoteau și se uitau atent la mine. Una dintre ele începe să mă pipăie. Pe braț, pe umăr..M-am uitat la ea și zice: nu te supăra, te doare? - Nu doamnă, de ce? - Pai măi tinerelule, nu există umflătură fără durere. A zis una: nu te speria, că atât de bune sunt băile astea, că au fost oameni și mai deformați ca tine și și-au revenit”, a povestit Cristian Buburuz.

Concurentul a dezvăluit și cum a livrat pizza pentru a-și ajuta un coleg, iar persoana în cauză nu a vrut să îi deschidă și l-a amenințat cu poliția. De asemenea, când a dorit să închirieze un apartament, „clientul” nu a mai coborât din mașină după ce l-a văzut.

Jurizare Cristian Buburuz, la iUmor sezonul 13

„Eu am observat o problemă reală: discriminarea bătrânilor față de el”, a zis Delia.

„Între 60 și 80 de ani mă iubesc. La peste 80 n-am nicio șansă”, a explicat Cristian Buburuz.

„Bătrânii sunt răutăcioși, într-adevăr. Unii…Mie mi s-ar părea cel mai frumos lucru să vezi un bătrânel tatuat”, a mai zis Delia.

Cristian Buburuz este cunoscut și pe Tik Tok. „Eu învăț oamenii să spele vasele, cum să supraviețuiască bărbații acasă să își facă mâncare până vin nevestele. Eu cred că într-o altă viață am fost menajeră”, a explicat el.

„Hai să revenim la concurent. Are cineva curaj să îi spună că numărul a fost extraordinar de slab?”, a zis Cheloo.

„A fost un număr slab. N-ai știut să ne iei cu tine. Altminteri ești o persoană extrem de simpatică și te aplaud din tot sufletul meu”, a zis și Mihai Bendeac.

„Ideea a fost foarte bună, dar trebuie să mai lucrezi un pic”, a zis și Delia. La final, concurentul a primit două voturi pozitive, din partea Deliei și a lui Chef Bontea, și două negative, din partea lui Cheloo și Mihai Bendeac. A intrat la votul publicului.

Despre iUmor sezonul 13, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, revine pe micile ecrane cu cel de-al 13-lea sezon! Despre noul sezon al show-ului iUmor, prezentatorii Serban Copoţ şi Dan Badea spun că este cel mai bun de până acum.

Cel mai nou sezon iUmor va putea fi vizionat în porţie dublă, vineri, de la 20:30 şi duminică, de la 20:00, la Antena 1. Şi în acest sezon, câte un jurat-surpriză li se va alătura Deliei, lui Mihai Bendeac și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent, jurat ce nu va scăpa de bine-cunoscutul tratament al emisiunii – o porţie savuroasă de roast, venită din partea persoanelor de la care se aşteaptă cel mai puţin.

iMai Mult Umor revine cu un nou sezon și cu un nou personaj în culisele iUmor. Actorul Vlad Drăgulin va aduce în lumina reflectoarelor un personaj viral în mediul online. Acesta îl va impersona pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1. Serialul iMai Mult Umor va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat 0săptămânal, exclusiv online în AntenaPlay.ro.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00. În Marea Finală a sezonului 13 iUmor vor merge 12 concurenți, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 13, 11 septembrie. Ian Magiegore, „Mister Poo”, un număr greu de descris în cuvinte. Reacția juraților... iUmor sezonul 13, 11 septembrie. Gică Gavrilă, „pensula umană”, a stat atârnat de tavan, cu capul în jos: „I s-au înroși...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x