Antena Căutare

iUmor sezonul 13, 11 septembrie. Gică Gavrilă, „pensula umană”, a stat atârnat de tavan, cu capul în jos: „I s-au înroșit ochii”

Gică Gavrilă a revenit la iUmor și a propus de această dată un număr cu totul inedit, care cu siguranță va intra în istoria show-ului, așa cum au fost de părere și jurații. Iată ce a putut să facă!

Gică Gavrilă, „pensula umană”, a stat atârnat de tavan, cu capul în jos

Antena 1/iUmor

Gică Gavrilă are 35 de ani și a mai participat în trecut la iUmor. De data aceasta însă, jurații nu au fost pregătiți pentru momentul lui. Gică a dezvăluit că în prezent lucrează în Anglia, la o fabrică.

Gică Gavrilă a fost „pensula umană”, la iUmor sezonul 13

Gică Gavrilă a apărut pe scenă atârnat te tavan, cu capul în jos, insoțit de câteva „asistente” în costum de baie. Acesta purta și o perucă, ce a fost folosită ulterior pe post de....„pensulă”.

„Gică, presupun că există un motiv extrem de rezonabil și logic pentru care ești cu capul în jos”, i-a spus Mihai Bendeac concurentului.

„Da, este un număr original, gândit de o lună și ceva”, a răspuns Gică Gavrilă. „Este concurentul meu preferat de la iUmor. Trebuie să ai o anumită capacitate să îl înțelegi”, a zis Delia amuzată.

„Lucrez la o fabrică de împachetat carnea de pui și de injectat”, a spus concurentul. „Tu bagi diabetul în pui”, i-a zis Cheloo.

Toată discuția ulterioară cu juriul a avut loc în timp ce Gică Gavrilă a fost cu capul în jos, atârnat de tavan.

„I s-au înroșit ochii, deja nu mai vede”, a zis Șerban Copoț. „Trebuie să fii prea prost ca să leșini”, a mai zis Gică, încrezător, atunci când jurații s-au arătat îngrijorați de faptul că a stat foarte mult în acea poziție neobișnuită.

„În această seară voi fi pensula umană”, și-a explicat Gică numărul. Concurentul a fost băgat apoi cu peruca în mai multe recipiente cu vopsea, iar apoi și-a plimbat „părul” pe o planșă amplasată pe podea. Totul cu ajutorul „asistentelor” sale.

Jurizare Gică Gavrilă, la iUmor sezonul 13

Jurații au fost, totuși, impresionați că lui Gică Gavrilă nu i s-a făcut rău, având în vedere circumstanțele. „A fost un moment care va rămâne în istoria iUmor și care va intra în cartea recordurilor”, a zis prezentatorul Dan Badea.

„În primul rând: ești bine?? Ești extrem de talentat, fără voia ta…E o operă de artă”, i-a zis Delia, care a explicat că vrea să ia acasă „tabloul” pictat.

„Ai evoluat, nu mai ești același om”, i-a zis și Cheloo. Mihai Bendeac a fost curios cu ce se injectează puii, la fabrica la care Gică lucrează.

„Cu apă, zahăr și colorant. (..) La toamnă mă întorc să conținui școala pentru a da Bac-ul”, a mai zis concurentul, iar publicul l-a aplaudat.

„La aceasta emisiune, tu vei fi veșnica pomenire”, i-a zis și chef Bontea, juratul surpriză al acestei ediții.

Concurentul a primit două voturi pozitive din partea Deliei și a lui chef Bontea și două negative din partea lui Cheloo și a lui Mihai Bendeac.

Despre iUmor sezonul 13, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, revine pe micile ecrane cu cel de-al 13-lea sezon! Despre noul sezon al show-ului iUmor, prezentatorii Serban Copoţ şi Dan Badea spun că este cel mai bun de până acum.

Cel mai nou sezon iUmor va putea fi vizionat în porţie dublă, vineri, de la 20:30 şi duminică, de la 20:00, la Antena 1. Şi în acest sezon, câte un jurat-surpriză li se va alătura Deliei, lui Mihai Bendeac și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent, jurat ce nu va scăpa de bine-cunoscutul tratament al emisiunii – o porţie savuroasă de roast, venită din partea persoanelor de la care se aşteaptă cel mai puţin.

iMai Mult Umor revine cu un nou sezon și cu un nou personaj în culisele iUmor. Actorul Vlad Drăgulin va aduce în lumina reflectoarelor un personaj viral în mediul online. Acesta îl va impersona pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1. Serialul iMai Mult Umor va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat 0săptămânal, exclusiv online în AntenaPlay.ro.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00. În Marea Finală a sezonului 13 iUmor vor merge 12 concurenți, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 13, 11 septembrie. Cristian Buburuz, „spaima” vârstnicilor. „Au fost oameni și mai deformați ca tine”... iUmor sezonul 13, 11 septembrie. Ana Melinte, cele mai deocheate glume. Delia: „Va fi dată afară din oraș”...
Top 5 cele mai frumoase locuri din Europa în 2023. Ce să vizitezi anul acesta
Este perioada ideală pentru a-ți pune la punct planurile pentru următoarea vacanță. Noi...
Horoscopul zilei de 27 martie 2023. Gemenii sunt cu capul în nori. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 martie 2023 aduce schimbări în viețile celor mai mulți antivi din...
Ultimele știri
x