Antena Căutare

iUmor sezonul 13, 11 septembrie. Victor Vizitiu, apariție de epocă, glume actuale. Motivul pentru care Cheloo l-a „desființat”

Victor Vizitiu a pregătit un număr de stand-up comedy în cea de-a doua ediție a sezonului 13 iUmor, atingând mai multe subiecte din viața personală. Costumația sa a atras atenția, însă cum a stat oare cu glumele?

iUmor sezonul 13, 11 septembrie. Victor Vizitiu, apariție de epocă, glume actuale. Motivul pentru care Cheloo l-a „desființat” Galerie
Victor Vizitiu, apariție de epocă, glume actuale | Antena 1/iUmor

Victor Vizitiu este din Republica Moldova și se ocupă de ceva vreme cu stand-up comedy. Concurentul s-a prezentat pe scena iUmor în haine de epocă și cu o „mustăcioară” întoarsă, fiind comparat de către prezentatorii emisiunii, Șerban Copoț și Dan Badea, cu personajul comsisarul Moldovan.

Victor Vizitiu, număr de stand-up în costum de epocă, la iUmor sezonul 13

„Eu am venit din perioada istorică, atunci când oamenii mai aveau un pic de simț al esteticii. Am venit la iUmor să fac stand-up. Să încercăm stand-up-ul din Chișinău și în platourile din România”, a zis concurentul.

„Foarte interesantă mustăcioara. Bună idee cu costumația, a fost de impact”, a zis Delia.

„Eu sunt Victor. Nu știu dacă se vede că nu sunt din București, dar știu precis că se aude că nu sunt din București”, a glumit el pe seama accentului.

„La noi în Chișinău puteai fi bătut pe stradă doar din cauza hainelor pe care le porți. -Tu de ce ești îmbrăcat la costum? Ai murit? A fost straniu să aud asta din partea tatălui meu. Mi-a zis să las costumul, să-l dau înapoi bunicului, pentru că el a murit și nu e frumos să îl îngropăm dezbrăcat”, a continuat el.

„Soția mea a zis că mustața mea e stranie. I-am zis: femeie, uită-te mai întâi sub nas la tine”, a mai glumit Victor Vizitiu.

Concurentul a explicat și că nu îi place sa cheltuie bani și a atins și subiectul nunților. „La nuntă, am avut stres că trebuia să cheltui mulți bani. Machiajul miresei pe mine m-a costat în jur de 300 de euro. I-am spus soției să nici nu îi treacă prin cap să plângă la nuntă, are 300 de euro pe față”, a spus el.

„Eu încerc să mă las de fumat și mi-am procurat automobil propriu. Pentru că transportul public nu vine până nu aprinzi țigara. Acum că am automobil, încerc să mă las de fumat. Fiind șofer disciplinat, încerc să mă las și de băut. Și când văd cum cresc prețurile la combustibil îmi pare că mă las și de mâncat”, a mai spus Victor Vizitiu.

Jurizare Victor Vizitiu la iUmor sezonul 13

Concurentul a fost pe placul juraților, mai puțin însă în ceea ce-l privește pe Cheloo. „Eu zic că a fost un număr foarte bun. Mie mi-a plăcut”, a zis Delia.

„Mi-a plăcut. E un om pe care îl simți că e artist”, a punctat și Mihai Bendeac.

„Din punctul meu de vedere, nu ai nicio legătură cu umorul. Degeaba te îmbraci bine. Degeaba ai mustăcioara asta …Degeaba ai venit. Ești unul dintre cei mai lipsiți de umor concurenți din Republica Moldova”, i-a spus Cheloo.

„L-a făcut pilaf. S-a întristat săracul. Mie mi-a plăcut”, a zis chef Sorin Bontea, juratul surpriză al acestei ediții.

Victor Vizitiu a primit 3 voturi pozitive și unul singur negativ, din partea lui Cheloo.

Despre iUmor sezonul 13, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, revine pe micile ecrane cu cel de-al 13-lea sezon! Despre noul sezon al show-ului iUmor, prezentatorii Serban Copoţ şi Dan Badea spun că este cel mai bun de până acum.

Cel mai nou sezon iUmor va putea fi vizionat în porţie dublă, vineri, de la 20:30 şi duminică, de la 20:00, la Antena 1. Şi în acest sezon, câte un jurat-surpriză li se va alătura Deliei, lui Mihai Bendeac și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent, jurat ce nu va scăpa de bine-cunoscutul tratament al emisiunii – o porţie savuroasă de roast, venită din partea persoanelor de la care se aşteaptă cel mai puţin.

iMai Mult Umor revine cu un nou sezon și cu un nou personaj în culisele iUmor. Actorul Vlad Drăgulin va aduce în lumina reflectoarelor un personaj viral în mediul online. Acesta îl va impersona pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1. Serialul iMai Mult Umor va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat 0săptămânal, exclusiv online în AntenaPlay.ro.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00. În Marea Finală a sezonului 13 iUmor vor merge 12 concurenți, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 13, 11 septembrie. Andrei Stoica, radiografie a societății pe ritmuri de rap. „Eu cânt și manele” Reacția ... iUmor sezonul 13, 11 septembrie. Carmen Belenesi, sărut pasional cu Mihai Bendeac. „Vine rândul tău, Cheloo”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x