Antena Căutare

iUmor sezonul 13, 13 noiembrie. Morten The Maniac a ridicat greutăți cu „bărbăția”. Numărul pe care jurații nu îl vor uita

Producătorii iUmor au lăsat ce e mai ne(bun) pentru final! Numărul „exhibiționist” al lui Morten The Maniac a închis seria momentelor din gala de vineri, 13 noiembrie, cu un final epic, pe care jurații nu îl vor uita prea curând.

iUmor sezonul 13, 13 noiembrie. Morten The Maniac a ridicat greutăți cu „bărbăția”. Numărul pe care jurații nu îl vor uita Galerie
Morten The Maniac | iUmor / Antena 1

Morten The Maniac a semănat „groază” și uimire deopotrivă, prezentând pe scena iUmor un moment în urma căruia prezentatorii emisiunii, Șerban Copoț și Dan Badea, au mărturisit că nu vor mai adormi atât de ușor. Mergând pe „filmul” numelui de scenă ales, concurentul a apărut cu o înfățișare pe măsura așteptărilor, deși Halloween-ul a trecut.

Morten a început, lejer, cu un mic număr de striptease, astfel că nimeni nu se aștepta, fără doar și poate, la ce urmat. Concurentul i-a avertizat apoi pe jurați, întrebându-i chiar, cu subiect și predicat, dacă sunt pregătiți să vadă ceva „ciudat”. Răspunsul, venit în cor, a fost unul pozitiv, iar Morten The Maniac s-a dezlănțuit pe scenă.

A ridicat câteva greutăți cu diferite părți ale corpului, însă când a decis să renunțe parțial și la lenjeria intimă, jurații deja au ghicit ce va urma.

„I-am văzut…..”, a zis Costel, care încă de la început s-a gândit că Morten urmează să șocheze. „A scos afară ceea ce nu se scoate”, au zis și prezentatorii show-ului. Acesta a fost momentul în care cei prezenți au fost curioși cum va atașa concurentul cârligul, pentru a ridica ganterele respective.

„Întrebarea a fost cum? În ce va pune cârligul?”, a subliniat Costel la testimoniale. Răspunsul întrebării a venit rapid, însă majoritatea bărbaților din sală ar fi vrut să nu îl afle, cu siguranță.

„Are gaură în ele (testicole n.r)! Nu poți să-ți scoți așa ceva din cap”, au strigat Șerban Copoț și Dan Badea.

„Nu am văzut așa ceva și nu aș vrea să mai văd așa ceva”, a explicat și Vio, juratul special al acestei ediții, după ce concurentul a ridicat greutățile cu...„bărbăția” lui.

Jurizare Morten The Maniac, la iUmor sezonul 13

Schema de la final a fost momentul care i-a „durut” pe toți bărbații prezenți în sală, dacă ar fi să judecăm după expresiile care li se citeau pe chip. Delia a ținut să imortalizeze întreaga scenă într-o poză.

„Vasectomia mea pare foarte ok după momentul ăsta”, a glumit Costel. De-a dreptul înmărmuriți, jurații s-au declarat șocați. „Pune-le înapoi”, i-a strigat Delia concurentului, care încă nu se acoperise.

Numărul a fost cenzurat pe TV, astfel că Delia a încercat să explice și celor de acasă ce s-a întâmplat pe scenă, spre deliciul celor prezenți. „Era ceva care se lungea”, s-a bâlbâit ea.

Concurentul a explicat că are o incizie de 17 mm în scrot, care i-a permis să insereze cârligul. Pielea din zona respectivă i s-a rupt de două ori, în urma ridicării greutăților.

Vio a punctat că numărului i-a lipsit umorul, în timp ce Delia a explicat că își dorește sa vadă ce mai face concurentul în următoarea etapă, dacă merge mai departe. Din partea ei a venit astfel un vot pozitiv, iar Costel a votat în aceeași notă. Cheloo și Vio au apăsat însă butonul de Dislike.

Despre iUmor sezonul 13, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, revine pe micile ecrane cu cel de-al 13-lea sezon! Despre noul sezon al show-ului iUmor, prezentatorii Serban Copoţ şi Dan Badea spun că este cel mai bun de până acum.

Cel mai nou sezon iUmor va putea fi vizionat în porţie dublă, vineri, de la 20:30 şi duminică, de la 20:00, la Antena 1. Şi în acest sezon, câte un jurat-surpriză li se va alătura Deliei, lui Mihai Bendeac și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent, jurat ce nu va scăpa de bine-cunoscutul tratament al emisiunii – o porţie savuroasă de roast, venită din partea persoanelor de la care se aşteaptă cel mai puţin.

iMai Mult Umor revine cu un nou sezon și cu un nou personaj în culisele iUmor. Actorul Vlad Drăgulin va aduce în lumina reflectoarelor un personaj viral în mediul online. Acesta îl va impersona pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1. Serialul iMai Mult Umor va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, exclusiv online în AntenaPlay.ro.

Cum se votează la iUmor

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00. În Marea Finală a sezonului 13 iUmor vor merge 12 concurenți, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 13, 13 noiembrie. Vlad Dobrescu, surpriza serii pentru Vio. Rapperul a pregătit un roast memorabil... Dima Cubreacov s-a calificat direct în finala sezonului 13 iUmor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x