Antena Căutare

iUmor sezonul 13, 13 noiembrie. Vlad Dobrescu, surpriza serii pentru Vio. Rapperul a pregătit un roast memorabil

N-a fost diss, a fost roast! Vlad Dobrescu a urcat pe scena iUmor pentru un moment de roast la adresa lui Vio, juratul surpriză al ediției cu numărul 12 a show-ului, iar cei prezenți i-au putut aprecia rapperului și talentul umoristic.

iUmor sezonul 13, 13 noiembrie. Vlad Dobrescu, surpriza serii pentru Vio. Rapperul a pregătit un roast memorabil Galerie
Vlad Dobrescu | iUmor / Antena 1

Surpriza serii pentru Vio! Rapperul Vlad Dobrescu a pregătit un moment de roast pentru juratul special iUmor, compoziție proprie, dar nu în rime de data aceasta și fără beat de hip-hop. Obișnuit să scrie versuri, poante și replici tăioase pentru piesele sale, Vlad Dobrescu a știut cum să îl ironizeze pe Vio, alături de care a lucrat la un moment dat, la Club 99.

Vlad Dobrescu, moment de roast memorabil pentru Vio, la iUmor sezonul 13

Jurații, dar mai ales Vio, au fost surprinși de prezența lui Vlad Dobrescu pe scena iUmor, având în vedere că niciunul nu se aștepta la o asemenea „vizită”. „Soarta nu a fost deloc blândă cu el încă de când i-a picat Buzăul ca loc de naștere. E greu să îți găsești un drum în viață. Vio încă nu s-a hotărât ce să aleagă de pe tava de la tăierea moțului”, a fost începutul care a stârnit hohote de râs.

„Noi ne-am cunoscut la Club 99, unde eu eram „DJ” și el era „amuzant”. Pe scenă îl ajută totuși faptul că arată ca și cum și-ar imagina un moldovean că ar trebui să fie un om. (..) Nu face taximetrie, dar a ajuns cunoscut drept șoferul personal al lui Costel”, a mai replicat Vlad Dobrescu.

Rapperul a glumit pe seama personalității lui Vio, aducând apoi în discuție și afacerile pe care ambii le dețin: Vlad Dobrescu are un business cu supă, iar comediantul și-a creat propriul vin.

„E un băiat la locul lui și respectă legea, asta pentru că știe că la pârnaie ar avea două opțiuni de poreclă: VioLentul sau VioLatul. De aia, preventiv, s-a apucat să facă box și a ajuns să fie cunoscut ca un sac redutabil. (..)

Am devenit pasionat de supe după ce am băut vinul lui Vio, căutând un leac. (..) Capul lui Vio a fost sursa mea de inspirație pentru „Globul de cristal”, a încheiat Vlad Dobrescu momentul. Cei doi au dat mâna și s-au îmbrățișat amical, la finalul numărului.

Despre iUmor sezonul 13, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, revine pe micile ecrane cu cel de-al 13-lea sezon! Despre noul sezon al show-ului iUmor, prezentatorii Serban Copoţ şi Dan Badea spun că este cel mai bun de până acum.

Cel mai nou sezon iUmor va putea fi vizionat în porţie dublă, vineri, de la 20:30 şi duminică, de la 20:00, la Antena 1. Şi în acest sezon, câte un jurat-surpriză li se va alătura Deliei, lui Mihai Bendeac și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent, jurat ce nu va scăpa de bine-cunoscutul tratament al emisiunii – o porţie savuroasă de roast, venită din partea persoanelor de la care se aşteaptă cel mai puţin.

iMai Mult Umor revine cu un nou sezon și cu un nou personaj în culisele iUmor. Actorul Vlad Drăgulin va aduce în lumina reflectoarelor un personaj viral în mediul online. Acesta îl va impersona pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1. Serialul iMai Mult Umor va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, exclusiv online în AntenaPlay.ro.

Cum se votează la iUmor

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00. În Marea Finală a sezonului 13 iUmor vor merge 12 concurenți, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 13, 13 noiembrie. Mihaela Rădulescu, numărul la care Cheloo s-a închinat. Ce idee de scenetă a avut concur... iUmor sezonul 13, 13 noiembrie. Morten The Maniac a ridicat greutăți cu „bărbăția”. Numărul pe care jurații nu îl vor ui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x