Antena Căutare

iUmor sezonul 13, 16 septembrie. Dragoș Mitran i-a salvat pe jurați de la plictiseală: „Mai vrem” Cum a reacționat concurentul

Dragoș Mitran a urcat pe scenă în ediția cu numărul 3 a sezonului 13 iUmor, iar numărul său de stand-up a fost apreciat din plin de juriu și public. Cei 4 jurați și-au dorit chiar ca momentul să continue. Ce l-au rugat pe concurent.

iUmor sezonul 13, 16 septembrie. Dragoș Mitran i-a salvat pe jurați de la plictiseală: „Mai vrem” Cum a reacționat concurentul Galerie
Dragoș Mitran i-a salvat pe jurați de la plictiseală | Antena 1/iUmor

Dragoș Mitran a pregătit pentru ediția a treia a sezonului 13 iUmor un moment de stand-up care a fost atât de mult pe placul juraților, încât aceștia au fost dezamăgiți când s-a terminat. Concurentul lucrează la un club de comedie, explicând că nu câștigă suficient din stand-up.

Dragoș Mitran, numărul de stand-up „prea scurt” pentru jurați, în sezonul 13 iUmor

Carismatic și glumeț, Dragoș Mitran a început în forță seria glumelor. „Am luat locul 2 la Cangurul în clasa a 4-a și mama a fost foarte fericită. S-a dus la tata și i-a zis: „Doamne, Nicule, cred că am născut un geniu”. Știm cu toții care sunt șansele să se nască un geniu din cineva pe care-l cheamă „Nicu”. Nu știu dacă aveți un Nicu acasă, dar viața n-o să fie grozavă”, a zis el.

„Locul 2 de atunci e încă primul în CV, de atunci, doar în jos. Mă uit la mine…Îmi dau seama după reclamele pe care le primesc pe Facebook. Se duc tot în jos. Acum 4 ani primeam reclame la cărți, acum la gem de smochine pentru erecție”, a glumit Dragoș Mitran.

„Eram în pat cu iubita, i-am arătat reclama și ea a zis: hai să încercăm. L-am luat, merge impecabil. Acum am erecție la smochine, nu la ea…”, a adăugat el.

Concurentul a mai glumit și pe seama situației din familia sa. „Vin dintr-o familie foarte tânără. Mereu e invidia aia: Doamne ce norocos ești că ai părinți tineri. Pentru că, într-adevăr, eu vreau să stau până la 65 de ani după garsoniera alor mei...”, a fost replica lui, care a stârnit hohote de râs.

Dragoș Mitran a ironizat apoi și industria de videochat, care este în floare în țara noastră.

„Suntem pe locul 1 în lume pe cap de locuitor la videochat. Statistic, doi din sală fac asta. Nu înțeleg de ce nu ne mândrim cu chestia asta. Mie-mi place să mă uit la videochat românesc pentru că îmi place atunci când dau bani, să rămână în țară”, a mai glumit el.

Jurizare Dragoș Mitran, la iUmor sezonul 13

Juratilor le-a plăcut momentul atât de tare încât l-au rugat pe Dragoș Mitran să mai continue, atunci când s-a terminat numărul. „Mai vrem”, au zis Mihai Bendeac și Delia, în cor.

„Niște asocieri interesante, n-a fost chiar rău”, l-a tachinat Cheloo pe concurent.

„În momentul în care cineva intră și reușește să modifice starea pe care am avut-o, înseamnă că omul este realmente bun. S-ar putea în scurt timp să ajungi în top”, a zis Mihai Bendeac.

„Credeam că va fi o zi pierdută, îți mulțumesc”, a zis Delia.

„Ne-ai salvat. Mi-a plăcut, am râs, au fost niște momente foarte interesante”, a zis și Iulia Vântur, juratul surpriză al acestei ediții. La final, Dragoș Mitran a primit 4 voturi pozitive.

Despre iUmor sezonul 13, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, revine pe micile ecrane cu cel de-al 13-lea sezon! Despre noul sezon al show-ului iUmor, prezentatorii Serban Copoţ şi Dan Badea spun că este cel mai bun de până acum.

Cel mai nou sezon iUmor va putea fi vizionat în porţie dublă, vineri, de la 20:30 şi duminică, de la 20:00, la Antena 1. Şi în acest sezon, câte un jurat-surpriză li se va alătura Deliei, lui Mihai Bendeac și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent, jurat ce nu va scăpa de bine-cunoscutul tratament al emisiunii – o porţie savuroasă de roast, venită din partea persoanelor de la care se aşteaptă cel mai puţin.

iMai Mult Umor revine cu un nou sezon și cu un nou personaj în culisele iUmor. Actorul Vlad Drăgulin va aduce în lumina reflectoarelor un personaj viral în mediul online. Acesta îl va impersona pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1. Serialul iMai Mult Umor va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat 0săptămânal, exclusiv online în AntenaPlay.ro.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00. În Marea Finală a sezonului 13 iUmor vor merge 12 concurenți, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 13, 16 septembrie. Duo Mimikry au stat cu spatele la public. Replica neașteptată dată de Cheloo: „Dacă are... iUmor sezonul 13, 16 septembrie. „Salman Khan”, roast fără egal pentru Iulia Vântur: „Dacă rămâneai în Moldova..”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x