Antena Căutare

iUmor sezonul 13, 6 noiembrie. Edgar Falzar, mimul care a jonglat fără lenjerie intimă! „Uite încă o popică”

Francezul Edgar Falzer a adus în scenă personajul unui mim pus pe jonglerii și giumbușlucuri, însă punctul culminant al momentului său i-a uimit pe jurați. Concurentul a primit porecla „domnul Cucu” după ce a rămas fără lenjerie intimă pe scenă!

iUmor sezonul 13, 6 noiembrie. Edgar Falzar, mimul care a jonglat fără lenjerie intimă! „Uite încă o popică” Galerie
Edgar Falzar, mimul care a jonglat fără lenjerie intimă pe scena iUmor | iUmor/Antena1

Concurentul a propus în ediția cu numărul 11 iUmor un moment de jonglerii „with a twist”, în mijlocul actului artistic renunțând la lenjeria intimă! Edgar Falzer a explicat încă din timpul testimonialelor că țelul său este să îi facă pe oameni să râdă.

Show-ul total i-a amuzat și șocat pe jurați deopotrivă, care nu se așteptau la un astfel de punct culminant. A fost observată asemănarea lui Edgar cu trei personaje arhicunoscute: Freddy Mercury Charlie Chaplin și Jim Carrey.

Edgar Falzer a început într-un stil „cuminte”, cu câteva trucuri cu pălăria. Jongleriile sale au fost însoțite de câteva onomatopee inedite, care au stârnit curiozitate și amuzament.

„Poate are Tourette”, i-a spus Delia lui Costel, la un moment dat. „Erau atât de bine făcute încât păreau ticuri”, a completat ea la testimoniale.

Concurentul a înveselit publicul cu giumbușlucurile sale, până în punctul culminant care a schimbat complet traiectoria numărului. În timp ce își făcea jongleriile, hainele i-au căzut pe rând, până când francezul a rămas și fără lenjerie intimă!

„Uite încă o popică”, au glumit prezentatorii emisiunii, atunci când l-au văzut pe concurent așa cum l-a lăsat mama natură. „Eu m-am șocat”, a explicat Nicoleta Luciu, juratul surpriză al acestei ediții. Delia a râs însă pe înfundate.

Jurizare Edgar Falzer, la iUmor sezonul 13

Jurații show-ului au punctat că numărul nu a fost unul vulgar, în ciuda celor „prezentate” pe scenă, ci a intrat doar în sfera comicului, fără să le creeze disconfort celor prezenți, care s-au amuzat pe marginea situației. Numărul de „striptease” cu popice a provocat apoi un dialog savuros între jurați.

„Ok, domnul Cucu”, a început Costel jurizarea, atribuindu-i concurentului această poreclă. „Îl durea la bască, nu avea niciun stres”, a spus Delia la testimoniale.

„A fost foarte amuzant. Un final neașteptat. Spectaculos. Nu era nimic sexy sau porno. Era amuzant”, a continuat ea. Nu toți colegii cântăreței au fost însă în asentimentul ei.

„M-au dezamăgit voturile voastre”, a replicat Delia, după ce a văzut că Edgar Falzer a primit două Like-uri (ea și Costel) și două Dislike-uri (Nicoleta Luciu și Cheloo).

Despre iUmor sezonul 13, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, revine pe micile ecrane cu cel de-al 13-lea sezon! Despre noul sezon al show-ului iUmor, prezentatorii Serban Copoţ şi Dan Badea spun că este cel mai bun de până acum.

Cel mai nou sezon iUmor va putea fi vizionat în porţie dublă, vineri, de la 20:30 şi duminică, de la 20:00, la Antena 1. Şi în acest sezon, câte un jurat-surpriză li se va alătura Deliei, lui Mihai Bendeac și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent, jurat ce nu va scăpa de bine-cunoscutul tratament al emisiunii – o porţie savuroasă de roast, venită din partea persoanelor de la care se aşteaptă cel mai puţin.

iMai Mult Umor revine cu un nou sezon și cu un nou personaj în culisele iUmor. Actorul Vlad Drăgulin va aduce în lumina reflectoarelor un personaj viral în mediul online. Acesta îl va impersona pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1. Serialul iMai Mult Umor va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, exclusiv online în AntenaPlay.ro.

Cum se votează la iUmor

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00. În Marea Finală a sezonului 13 iUmor vor merge 12 concurenți, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 13, 6 noiembrie. Doinița Oancea, roast pentru „colega” Nicoleta Luciu. De ce voia actrița să fie călugăriț... Tudorel Popa s-a calificat direct în finala sezonului 13 iUmor. Show-ul, lider de audienţă la nivel urban...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x