Antena Căutare

iUmor sezonul 13, 6 noiembrie. Iuliana Luciu, moment savuros de roast. Dezvăluiri fără rețineri din copilăria Nicoletei Luciu

Iuliana Luciu a bifat o apariție fermecătoare pe scena iUmor, prin ținută și prezență scenică, pregătită de un roast plin de „dezvăluiri” din copilăria surorii ei mai mari, Nicoleta Luciu. Iată cum se înțelegeau cele două când erau mici!

iUmor sezonul 13, 6 noiembrie. Iuliana Luciu, moment savuros de roast. Dezvăluiri fără rețineri din copilăria Nicoletei Luciu Galerie
Iuliana Luciu, moment savuros de roast pentru sora ei, Nicoletei Luciu. Ce a dezvăluit actrița | iUmor/Antena

Încă de când a fost anunțat numele Iulianei Luciu în scenă, Nicoleta a exclamat: „Dacă a venit soră-mea aici, o să fie cel mai rău!” Între cele două surori este o diferență de vârstă destul de mare, astfel că au dezvăluit că atunci când erau mici nu se înțelegeau tocmai bine.

Iuliana Luciu „a dat din casă” la iUmor. Ce a dezvăluit despre sora ei mai mare, Nicoleta Luciu

În prezent au o relație apropiată și își doresc să petreacă tot mai mult timp împreună. Momentul de roast al Iulianei Luciu a început cu o mică autoironie, însă la scurt timp a fost luată „în vizor” sora Nicoleta.

„Este pentru prima oară când cineva mă cheamă să stau în picioare și să mă audă vorbind. (..) A făcut karate când era mică și nu prea puteai să o contrazici. Vorbește încontinuu, nu ai loc de ea. (..) A avut breton atâția ani în liceu, la un moment dat un defect ca ăsta te poate frustra foarte tare”, a glumit Iuliana Luciu.

„Nicoleta a avut un corp exploziv. A fost mereu fierbinte, erupea de frumusețe. Gluma asta vreau să o leg de faptul că a făcut liceul Vulcan. E o glumă proastă, dar aveam nevoie de slab ca nivelul liceului ei”, a mai dat „din casă” Iuliana. Sora Nicoletei Luciu a dezvăluit că aceasta era foarte slabă pe vremea când era în liceu, astfel că își cumpăra haine de la raionul de copii.

„Ți-a zis cineva că ai ceva în comun cu Angelia Jolie? Amândouă ați fost îndrăgostite de Brad Pitt, doar că ea a dormit cu el în pat, tu doar cu poza”, a mai dezvăluit Nicoleta Luciu.

La finalul momentului, cele două și-au declarat iubirea, iar Nicoleta a punctat că nu a fost deloc un roast „dur”, așa cum s-a așteptat inițial.

Despre iUmor sezonul 13, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, revine pe micile ecrane cu cel de-al 13-lea sezon! Despre noul sezon al show-ului iUmor, prezentatorii Serban Copoţ şi Dan Badea spun că este cel mai bun de până acum.

Cel mai nou sezon iUmor va putea fi vizionat în porţie dublă, vineri, de la 20:30 şi duminică, de la 20:00, la Antena 1. Şi în acest sezon, câte un jurat-surpriză li se va alătura Deliei, lui Mihai Bendeac și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent, jurat ce nu va scăpa de bine-cunoscutul tratament al emisiunii – o porţie savuroasă de roast, venită din partea persoanelor de la care se aşteaptă cel mai puţin.

iMai Mult Umor revine cu un nou sezon și cu un nou personaj în culisele iUmor. Actorul Vlad Drăgulin va aduce în lumina reflectoarelor un personaj viral în mediul online. Acesta îl va impersona pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1. Serialul iMai Mult Umor va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, exclusiv online în AntenaPlay.ro.

Cum se votează la iUmor

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00. În Marea Finală a sezonului 13 iUmor vor merge 12 concurenți, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 13, 6 noiembrie. Tudorel Popa i-a bucurat pe jurați cu talentul său de a imita sunete. De ce a plâns Dan B... iUmor sezonul 13, 6 noiembrie. Guido Disguido, cel mai creativ număr umoristic. Cum arată istoria filmului în doar 7 min...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x