Antena Căutare

iUmor sezonul 13, 6 noiembrie. Tudorel Popa i-a bucurat pe jurați cu talentul său de a imita sunete. De ce a plâns Dan Badea

Tudorel Popa s-a prezentat pentru prima dată pe scena iUmor, însă concurentul este un „veteran” al show-urilor de talente. Cu o poveste de viață impresionantă și un talent inedit, Tudorel i-a amuzat, dar și emoționat pe jurați. Iată numărul de „imitații”!

iUmor sezonul 13, 6 noiembrie. Tudorel Popa i-a bucurat pe jurați cu talentul său de a imita sunete. De ce a plâns Dan Badea Galerie
Tudorel Popa i-a bucurat pe jurați cu talentul său de a imita sunete, pe scena iUmor | iUmor/Antena1

Tudorel Popa și-a descoperit încă de mic copil talentul de a imita sunete, iar în timp s-a perfecționat. Pe scena iUmor, în ediția de duminică, 6 noiembrie 2022, concurentul a prezentat mai multe situații pentru care a creat de unul singur întreaga „coloană sonoră”, live în fața juraților.

„Să lăsăm vorbăria deoparte și să trecem la treabă”, a zis Tudorel Popa după ce s-a prezentat, folosindu-și replica deja celebră. „Vreau să combin sunetele mele comice cu stand-up comedy”, și-a explicat el numărul.

„Veți auzi acum cum cântă cocoșul și stăpânul îl face să tacă pentru totdeauna, în ceaun. (..) Așa face Cheloo când strânge cocoșul de gât”, a mai zis Tudorel, după primul moment de imitație.

Au urmat apoi alte sunete, printre care și un vapor sau un tren. Replica „să trecem la treabă”, motto-ul lui Tudorel, i-a amuzat pe jurați, fiind spusă după fiecare introducere. Aceștia au fost de părere că sunetul unui pescăruș a fost cel mai bine imitat de către concurent. De departe, cel mai amuzant moment a fost însă imitarea unui curcan, care a fost însoțită și de „mișcare scenică.”

Tehnica „cu reverb” a lui Tudorel Popa a făcut-o atentă pe Delia. La final, Tudorel Popa a prezentat un spot publicitar pentru emisiunea iUmor.

Jurizare Tudorel Popa, la iUmor sezonul 13

Simplitatea și voia bună a concurentului cu care a „contaminat” platoul de filmare, i-a binedispus pe jurați. „Ești tot o energie și o veselie. Ai o ureche muzicală foarte bună”, a fost de părere Delia.

„Un om simplu, dar cu multe calități. Îmi aduce aminte de Forrest Gump”, a punctat Costel la testimoniale.

Cei prezenți în sală au aflat că Tudorel Popa lucrează în domeniul salubrității publice, crescând la casa de copii, iar pe atunci spăla parbrize.

„Ești spontan, ai o puritate…Ai un umor involuntar. Nu-ți dai seama cât de amuzant ești”, i-a spus Costel concurentului.

„Eu am acasă copii care fac ce ai făcut tu pe scenă”, a glumit Nicoleta Luciu, juratul special al acestei ediții iUmor.

„Nu pot decât să salut efortul tău artistic. Eu te vreau în finala iUmor sezonul 13”, a zis Cheloo, amuzat de situație.

Numărul lui Tudorel Popa a fost recompensat cu 3 like-uri și un singur dislike, din partea Nicoletei Luciu. La final, concurentul a plâns de emoție, fiind mai mult decât fericit că a primit 3 voturi pozitive, chiar și din partea lui Cheloo, de care îi era „frică”. Reacția lui dar și povestea de viață impresionantă l-au emoționat pe prezentatorul Dan Badea, care a vărsat la rândul său câteva lacrimi.

Despre iUmor sezonul 13, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, revine pe micile ecrane cu cel de-al 13-lea sezon! Despre noul sezon al show-ului iUmor, prezentatorii Serban Copoţ şi Dan Badea spun că este cel mai bun de până acum.

Cel mai nou sezon iUmor va putea fi vizionat în porţie dublă, vineri, de la 20:30 şi duminică, de la 20:00, la Antena 1. Şi în acest sezon, câte un jurat-surpriză li se va alătura Deliei, lui Mihai Bendeac și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent, jurat ce nu va scăpa de bine-cunoscutul tratament al emisiunii – o porţie savuroasă de roast, venită din partea persoanelor de la care se aşteaptă cel mai puţin.

iMai Mult Umor revine cu un nou sezon și cu un nou personaj în culisele iUmor. Actorul Vlad Drăgulin va aduce în lumina reflectoarelor un personaj viral în mediul online. Acesta îl va impersona pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1. Serialul iMai Mult Umor va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, exclusiv online în AntenaPlay.ro.

Cum se votează la iUmor

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00. În Marea Finală a sezonului 13 iUmor vor merge 12 concurenți, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 13, 6 noiembrie. Gabriel Dumitrescu, TikTok-erul care a făcut o „radiografie” a influencerilor. Cum a ajun... iUmor sezonul 13, 6 noiembrie. Iuliana Luciu, moment savuros de roast. Dezvăluiri fără rețineri din copilăria Nicoletei ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x