Antena Căutare

iUmor sezonul 13, 9 octombrie 2022. Ștefan Steel, actor de filme pentru adulți, roast la adresa lui Rocco Siffredi

Ștefan Steel, cumnatul lui Titus Steel, a fost unul din invitații speciali ai ediției din 9 octombrie 2022 iUmor. Actorul a venit să îi facă un roast lui Rocco Siffredi, ca de la star de filme pentru adulți la star de filme pentru adulți.

stefan steel la costum sta la pupitrul de roast de la iumor Galerie
Ștefan Steel, actor de filme pentru adulți, a venit să îi faca roast lui Rocco Siffredi la iUmor ezonul 13 | Antena 1

Prezent în calitate de jurat-special la iUmor, Rocco Siffredi, legenda internaţională a filmelor pentru adulţi, a avut parte de „tradiționalul” obicei al emisiunii – o porţie savuroasă de roast. Ștefan Steel, care îl cunoștea pentru că au colaborat la un film, a venit să-i spună câteva vorbe dulci idolului său.

"E un adevărat idol", a mărturisit Ștefan, cumnatul lui Titus Steel, un alt nume recunoscut în industria filmelor pentru adulți.

Ștefan Steel a povestit câteva dintre întâmplările prin care a trecut când a ajuns să filmeze la studiourile lui Siffredi alături de o actriță din Cehia: "E adevărat! Foișorul, elicopterul... tot. Dar tu nu ești Titus!", a spus Rocco. "Nu, lucrez pentru Titus!".

Momentul a fost apreciat de invitatul special, care a lucrat cu o mare parte din actorii români de succes din industria filmelor pornografice.

Cine e Rocco Siffredi, juratul invitat special de la iUmor sezonul 13, 9 octombrie 2022

Rocco Siffredi, o legendă internaţională a filmelor pentru adulţi, este primul star de talie mondială care li se alătură Deliei, lui Cheloo și Costel în juriul iUmor.

Rocco Siffredi este un italian în vârstă de 58 de ani, care a jucat în peste 1.500 de filme destinate adulților, iar în prezent se filmează un serial inspirat de povestea lui de viată, produs de Netflix. Siffredi și-a început activitatea pe când avea 20 de ani și este singurul actor de filme pentru adulți din Europa care a reușit să joace în pelicule realizate în SUA.

„Din 1989, am început să câștig premii în Las Vegas. Apoi, am obținut Hot d’Or, știți că sunt Oscarurile pentru filme de adulți, la Cannes. Am câștigat peste 100 de premii și activez de 38 de ani în industria asta”, le-a mărturisit el colegilor de la masa juriului.

Admirat pentru felul în care arată la 58 de ani, italianul a mărturisit că relațiile intime constante îl ajută să se mențină în formă maximă.

Despre iUmor sezonul 13, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, a revenit pe micile ecrane cu cel de-al 13-lea sezon! Despre noul sezon al show-ului iUmor, prezentatorii Șerban Copoţ şi Dan Badea spun că este cel mai bun de până acum.

Cel mai nou sezon iUmor se difuzează duminica, de la 20:00, la Antena 1. Şi în acest sezon, câte un jurat-surpriză li se va alătura Deliei, lui Costel Bojog și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent, jurat ce nu va scăpa de bine-cunoscutul tratament al emisiunii – o porţie savuroasă de roast, venită din partea persoanelor de la care se aşteaptă cel mai puţin.

iMai Mult Umor revine și el cu un nou sezon și cu un nou personaj în culisele iUmor. Actorul Vlad Drăgulin va aduce în lumina reflectoarelor un personaj viral în mediul online. Acesta îl impersonează pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1. Serialul iMai Mult Umor însoțește fiecare ediție iUmor și se difuzează săptămânal, exclusiv online în AntenaPlay.ro.

Cum se votează la iUmor sezonul 13

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00. În Marea Finală a sezonului 13 iUmor vor merge 12 concurenți, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 13, 9 octombrie 2022. Alex Ostrovski, super spectacol cu păpuși. Omul-marionetă a făcut show pe scena iUmo... Bia TRS s-a calificat direct în finala sezonului 13 iUmor, după numărul său de auto-roast...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x