Antena Căutare

iUmor sezonul 13, Gala de Crăciun. Moș Crăciun, cel de-al patrulea jurat! Ce cadouri inedite le-a adus colegilor săi

Nu putea lipsi chiar el! Moș Crăciun a fost cel care a deschis gala specială de sărbători iUmor, urcând pe scenă cu tolba plină de cadouri pentru jurații cuminți, dar și cu o mulțime de povești de zis în fața focului. Andreas Petrescu s-a transpus în pielea personajului și a venit și cu o listă adițională, plină de glume. 

iUmor sezonul 13, Gala de Crăciun. Moș Crăciun, cel de-al patrulea jurat! Ce cadouri inedite le-a adus colegilor săi Galerie
Moș Crăciun, cel de-al patrulea jurat iUmor, în gala specială de Crăciun | Antena 1/iUmor

Emoția Crăciunului a fost adusă în casele telespectatorilor chiar în seara de sărbătoare, pe 25 decembrie, în Gala de Crăciun iUmor, care a venit la pachet cu darul...comediei. Pe scenă au urcat mai multe personaje specifice acestei zile speciale, printre care și însuși Moș Crăciun, care a primit la rândul său un cadou: un loc la masa juriului. Iată cum arată magia sărbătorilor, presărată din plin cu umor!

Andreas Petrescu s-a transformat în Moș Crăciun, în Gala specială de Crăciun iUmor

„Am venit să aduc cadourile la copiii ăștia cuminți. Cheloo mai ales”, a zis Moșul înainte de a urca pe scenă.

„Au zis niște fete că..„Moșule ce tânăr ești. E prima oară când vii la mine. Nu te mai las să pleci, noapte de vis alături de tine”. M-a luat Doamna Crăciun că ce e cu fetele? De ce cântă fals?”, a continuat el.

Moșul a glumit pe seama mai multor vedete autohtone, însă nici cele prezente în platoul show-ului nu au făcut notă discordantă.

„Am împlinit anul ăsta 1570 de ani. După legislația din România, și eu și Dan Badea mai avem 2 ani și ieșim la pensie. Acum am mai slăbit, dar făcusem atâta burtă că voiau să mă bage în Academia de Poliție. Ia uite-o pe Deliuța. Eram ca tine, înainte. Îmi plăcea să mănânc. Tu n-ai în brad bomboane, ai medicamente pentru digestie”, a mai zis invitatul special.

Moșul a anunțat apoi că urmează să citească scrisorile primite din partea juraților iUmor, pe care aceștia le-ar fi trimis când erau doar niște copii. „V-am adus cadouri. Să veniți să stați pe genunchii mei. Cheloo primul!”, a anunțat el și mult așteptatul moment al împărțirii de cadouri, alese cu grijă pentru fiecare.

Delia și-ar fi dorit ceva dulce, însă Moșul a avut o altă surpriză. Cântăreața s-a dus pe scenă și l-a îmbrățișat, după care a primit un sac de dormit. „Pentru când merge la munte”, a intervenit Costel. „Nu, e pentru aici”, a punctat Moș Crăciun.

Momentul în care Cheloo a fost invitat pe scenă pentru a-și primit cadoul i-a amuzat pe colegii săi. Și, cum Moșul știe tot, artistul a primit un șevalet, având în vedere că a urmat un liceu de arte. Cheloo a dezvăluit, totuși, că nu a fost tocmai un elev model, iar la un moment dat s-a aflat și pe punctul de a fi exmatriculat.

„Eu cred că am primit ceva ce trebuie să duc acasă la soție”, a glumit Costel, surprins fiind apoi de cadou: un bici! „Să mergi la colindat...”, a explicat Moșul. „Aaa, pentru asta e?”, a zis Costel cu o oarecare dezamăgire în glas.

Ce a urmat a apoi a fost deliciul serii: Costel l-a bătut pe Moșul cu biciul primit cadou, într-o scenă pe care copiii cuminți nu au voie să o vadă! La finalul deschiderii cadourilor, Moșul și-a luat locul la masa jurului, alături de Delia, Costel și Cheloo, pentru o gală cu totul specială.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x