Antena Căutare

iUmor sezonul 13, Gala de Poveste. Alina Pușcaș s-a transformat în Albă ca Zăpada și a dezvăluit cine sunt „piticii” din showbiz

Ajutată de un decor de basm și o costumație care l-ar fi lăsat pe Prinț fără respirație, Alina Pușcaș a pregătit un număr comic despre povestea Albei ca Zăpada, adaptată vremurilor noastre. Roast-ul său a vizat mai multe vedete cunoscute, iar unele replici au fost mai „otrăvite” decât mărul!

iUmor sezonul 13, Gala de Poveste. Alina Pușcaș s-a transformat în Albă ca Zăpada și a dezvăluit cine sunt „piticii” din showbiz Galerie
Alina Pușcaș s-a transformat în Albă ca Zăpada | Antena 1/iUmor

iUmor a revenit pe micile ecrane cu o ediție cu tematică specială, Gala Poveștilor, în cadrul căreia comedia s-a împletit cu farmecul celor mai populare basme. Mai multe nume sonore autohtone s-au transpus în pielea unor personaje celebre, de poveste, și au creat noi momente demne de povestit - de ce nu - și nepoților!

Alina Pușcaș s-a trasformat în Albă ca Zăpada, în Gala Poveștilor din sezonul 13 iUmor

Cea care a spart gheața serii de gală din seara de 18 decembrie a fost nimeni alta decât Alina Pușcaș, juratul surpriză al acestei ediții, care s-a transformat într-o Albă ca Zăpada modernă, cu glume la fel de actuale.

„Mama mea vitregă m-a trimis cu vânătorul și i-a zis să aducă inima mea ca dovadă că m-a omorât. Pe bune? Asta le spuneți copiilor la culcare? (...)

Merg în pădure, ajung la o casă, unde stăteau 7 pitici. De unde 7? Nici Antena 1 nu a strâns atâția. Vreo 3 sunt aici și încă vreo 3 pe la Te cunosc de undeva. Săracii, au ajuns toți să creadă că dacă fac stand-up vor fi mai înalți”, a zis Alina Pușcaș, care a continuat „atacul” la adresa fostului ei coleg de la „Te cunosc de undeva”, Cosmin Seleși. Nici Pepe, actualul ei co-prezentator nu a scăpat. Vezi în video-ul de mai sus!

„Povestea mea nu este scrisă tocmai corect. În realitate, când mâncam mărul otrăvit, a început Radu Banciu emisiunea și am regurgitat tot. Până și numele meu e greșit să îl rostiți azi. Nu e cam rasist?”, a adăugat Alina Pușcaș.

După o serie de glume la adresa vestimentației Deliei, prezentatoarea TV a plusat: „De la tine, Delia, mă aștept la un protest. Din cauza ta ne cred toți ăștia proaste. Pentru că vin tot felul de oameni pe aici, spun tot felul de glume despre asta și tu nu nu zici nimic. Trebuie să te opui! Ai câteva milioane de urmăritori pe Instagram. Ai putea să candidezi la președinție. Cum stai aici degeaba poți sta și acolo.”

Albă ca Zăpada și-a luat la „roast” și propria poveste: „A venit să mă salveze un bărbat…Știți ce a spus prințul când m-a trezit? „Aoleu, vorbește mașina de spălat vase”. Urât..Deci sunt doar frumoasă. În schimb, prințul e deștept, are mâini de chirurg, îmi scoate mărul din gât și mă îndrăgostesc pe loc ca o proastă. Pentru că noi, femeile, adorăm bărbații necunoscuți care ne bagă cu forța degetele pe gât noaptea în pădure.”

La finalul momentului, Alina Pușcaș și-a luat locul la masa juriului. Costel s-a oferit să o ajute, însă nu s-a așteptat la replica de după: „Aș fi vrut un prinț, dar e ok și pitic”

Punctul culminant al serii a avut loc însă abia după ce Alina Pușcaș a coborât de pe scenă. În timp ce și-a așezat rochia pentru a ocupa cel de-al patrulea scaun al juriului, prezentatoarea l-a lovit pe Cheloo într-o zonă…sensibilă. „Am fost agresat de către Albă ca Zăpada. Voi cere daune”, a declarat el la testimoniale.

Doina Teodoru, Ana și Monica Odagiu, Cosmin Natanticu, printre invitaţii care vor urca pe scena iUmor, în cadrul Galei d... iUmor sezonul 13, Gala de Poveste. Cum arată Zmeul Zmeilor din basmele autohtone. Alexandru Vraciu, moment demn de maril...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x