Antena Căutare

iUmor sezonul 13, Gala de Poveste. Magdalena Chihaia, umor negru cât cuprinde. Cât de „macabră” este povestea „Capra cu trei iezi”

Magdalena Chihaia s-a pus în pielea „Caprei cu trei iezi” din celebra poveste pentru copii scrisă de Ion Creangă, însă a relatat întâmplarea într-o manieră ceva mai..modernă. Invitata din seara de gală a transformat tragedia din istorisire într-un exemplu perfect de umor negru, care a scos la iveală și cât de „macabră” este, de fapt, întreaga poveste.

iUmor sezonul 13, Gala de Poveste. Magdalena Chihaia, umor negru cât cuprinde. Cât de „macabră” este povestea „Capra cu trei iezi” Galerie
Magdalena Chihaia s-a transformat în „Capra cu trei iezi”, în ediția specială iUmor, Gala de Poveste | iUmor/Antena1

iUmor a revenit pe micile ecrane cu o ediție cu tematică specială, Gala Poveștilor, în cadrul căreia comedia s-a împletit cu farmecul celor mai populare basme. Mai multe nume sonore autohtone s-au transpus în pielea unor personaje celebre, de poveste, și au creat noi momente demne de povestit - de ce nu - și nepoților!

Magdalena Chihaia a adus în scenă „Capra cu trei iezi”, în Gala de Poveste iUmor, sezonul 13

Pe măsură ce creștem, unele povești pentru copii devin din ce în ce mai sumbre, iar acesta este și exemplul „Caprei cu trei iezi”, de Ion Creangă, care ar putea fi, mai degrabă, scenariul unui film de groază, la o analiză mai amănunțită.

Magdalena Chihaia s-a transformat în „Capra” din celebra poveste și a subliniat pe scena iUmor în gala de duminică, 18 decembrie, „macabrul” poveștii, îmbinat însă cu o doză clasică de umor negru.

„Îmi caut iezii, nu știu unde sunt”, a spus invitata înainte de a urca pe scenă. „Sunt capra din poveste, că, vorba aceea, capre suntem toate, măcar o dată. Am observat că vă lipsește o capră și v-ați ales cu un ied”, a glumit invitata, iar jurații s-au uitat imediat la Costel.

„Am auzit că ești neînțărcat, e adevărat? Îți dau eu lapte, stai liniștit”, a continuat Magdalena Chihaia glumele la adresa comediantului, iar cei doi au avut un schimb de replici savuros. Vezi în video-ul de mai sus!

Numărul a continuat ulterior într-o notă mai serioasă. „După cum știți, eu am o poveste foarte tristă. Nu este nimic vesel în a fi capră. În poveste, eu am 3 iezi cucuieți. Sunt cucuieți pentru că au capul plin de cucuie pentru că, pe vremea aceea, bătaia copiilor era ruptă din rai. În ziua de azi, e ruptă din lege. Iezii mei aveau caractere diferite pentru că erau făcuți cu tați diferiți”, a mai glumit Magdalena Chihaia.

Invitata din seara de gală a transformat apoi tragedia din povestea pentru copii într-un exemplu perfect de umor negru.

„Am învățat că nu este bine să ne lăsăm copiii acasă nesupravegheați. Trebuie să avem o parolă puternică. (..) „Mălăieși în călcăieși”, aici m-a făcut nespălată pe picioare. „Smoc de flori la subțiori”, aici m-a făcut neepilată”.

Ion Creangă a zis că Lupul mi-a mâncat iezii și a murdărit pereții casei cu sângele lor. Adică eu am stat după aceea să zugrăvesc ca proasta, singură, toată casa. Și a mai pus și capetel iezilor în geam. M-a afectat foarte tare, pentru că mi-a dat jos de pe geam toate mușcatele”, a continuat Magdalena Chihaia.

Spre finalul momentului, jurații au început un dialog savuros legat de modul în care s-a desfășurat acțiunea în povestea scrisă de Ion Creangă, iar replicile lor i-au amuzant pe cei prezenți în sală.

iUmor sezonul 13, Gala de Poveste. Natanticii, show total pe scenă. Făt-Frumos și Ileana Cosânzeana au probleme conjugal... Moș Crăciun, invitat special în juriul iUmor. Cadourile aduse pentru Delia, Costel și Cheloo i-au surprins pe toți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x