Antena Căutare

iUmor sezonul 14, 18 martie. Claudia Chiraș, moldoveanca get-beget care și-a vărsat nervii pe scenă: „Du-te femeie la psihiatru”

Concurenta din Botoșani l-a făcut de rușine în toată țara pe bărbatul ei. Supărată foc că partenerul umblă și pe la altele, concurenta și-a luat foarte în serios rolul de femeie crizată și și-a descărcat nervii pe un manechin. Rămâi să vezi ce s-a întâmplat când a intrat „iubi” în scenă!

iumor, sezonul 14, episodul 6, claudia chiraș Galerie
iUmor sezonul 14, 18 martie. Claudia Chiraș, moldoveanca get-beget care și-a vărsat nervii pe scenă: „Du-te femeie la psihiatru” | Antena 1

Claudia Chiraș a venit la iUmor, sezonul 14, ca să-și spună oful pe care îl are pe suflet. Actriță și educatoare de meserie, concurenta a jucat cartea moldovencei nervoase pe propriul iubit, iar jurații s-au amuzat copios de atitudinea pe care a afișat-o.

„Sunt get-beget moldoveancă. Nu se vede după față? Sunt din Botoșani, unde se agață harta în cui. Mă cheamă Claudia. Sunt frumoasă, deșteaptă și sunt nervoasă, acum, pe bărbatul meu, că mai caută și prin alte părți! Nu știu ce nu-i ajunge!”, a mărturisit Claudia Chiraș la testimoniale./„Am venit la iUmor, că eu am încercat până acum să-l liniștesc pe ăsta! Dar dacă nu se liniștește, eu am de gând să-l fac de rușine la toată țara!”

Citește și: iUmor sezonul 14, 4 martie. Claudia Moroșanu i-a luat la roast fără milă pe jurați după ce a aflat informații prețioase despre ei

Claudia Chiraș, moldoveanca supărată pe bărbat a făcut publicul să râdă la iUmor, sezonul 14: „Eu cred că e la femei!”

Claudia Chiraș a jucat pe scena iUmor rolul femeii supărate pe iubitul infidel. Din decorul casnic, nu a lipsit un manechin pe care și-a descărcat, adesea, nervii, asta ca să evite un conflict de amploare cu partenerul.

„Iertați-mă, oameni buni, dar eu nu mai pot cu ăsta al meu! Cum m-a făcut el pe mine, care sunt cea mai frumoasă fată de acolo din Botoșani, să mă simt eu așa ca o zdreanță? Poate fără mine?! Păi și eu pot fără el! Nu ne-a învățat pe noi, societatea modernă, că femeia este independentă? Mi-am luat acest manechin ca să exersez. <<Chinul>> vine mai târziu, că e la muncă. Bine, așa zice el. Eu cred că e la femei!”

„Dar eu nu înțeleg cum se uită la dânsul? Că el n-are un șfanț în buzunar! (...) M-am întâlnit azi cu Maricica de la parter și ce mi-a zis ea mie: că tu, de ceva săptămâni încoace, treci de la muncă, după-amiaza, ca să îi dai lui fiică-sa meditații la istorie. Este?! Băi animale...”, moment în care concurenta a început să îl lovească pe manechin!

„Ce trebuie să fac ca să îmi dai și mie oleacă de atenție? Să umblu toată ziua pe aici ca mintea ta goală? Și mai vii și noaptea bat, de duhnești a alcool! Tu spui că bei bere fără alcool, dar să știi că nu folosește la nimic dacă o bei cu țuică! De acum înainte, fără Maricica, fără niciuna! Gata! Nu mai merge la mine cu cadouri! Mai merge o dată, dar să fie 4x4.”, iar în timp ce lovea, din nou, manechinul, a intrat „iubi” pe ușă, adică pe scenă!

„Ce dor mi-a fost de tine!”, a zis Claudia Chiraș, jucând, acum, rolul soției iubitoare, momentul stârnind aplauzele publicului.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea iUmor, de la Antena 1, ca să savurezi tot momentul concurentului!

Jurizare Claudia Chiraș la iUmor sezonul 14

„Eu susțin această scenă. Așa se întâmplă în Moldova, dar nu se vede la televizor! Acolo, bărbatul iese rău! Susțin moldovencele puternice!”, a jurizat Cătălin Bordea, care a empatizat cu numărul moldovencei lui din Botoșani.

„E o formă de terapie foarte sănătoasă asta! Să îți verși nervii pe un manechin, ca să nu-i verși pe bărbat!”, a spus Cortea, fiind întrerupt de Bordea, care a spus: „De aici se vede că e moldoveancă, că nu te ascultă deloc! Te-a simțit că ești ardelean!”

„Am terminat Teatru, am practicat teatru timp de vreo zece ani și momentan sunt educatoare.”, a răspuns Claudia Chiraș atunci când a fost întrebată cu ce se ocupă.

„Eu cred că ați făcut de râs mitul moldovencei asupritoare. Eu cred că se putea mult mai mult! Nu știu cine a scris textul, dar e temător așa.”, a spus Cheloo./„Să ajungă femeile astea care stau acasă nemulțumite să ne certe, să ne aducă un manechin de plastic și să ne explice nouă... Du-te femeie la psihiatru sau vorbește cu soțul. Rezultatul va fi același: divorțul!”, și-a spus și juratul oful la testimoniale.

Claudia Chiraș a primit un dislike din partea lui Cheloo și trei like-uri din partea Deliei, lui Cortea și Bordea: „Uneori ăștia votează de parcă vor să distrugă emisiunea!”, a spus Cheloo la testimoniale.

Citește și: Ana-Maria Calița, dezvăluiri surprinzătoare despre rolul de mamă spirituală în fața juraților iUmor. Cheloo, impresionat de moment

Despre iUmor sezonul 14, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube care ”gustă” din plin clipurile concurenților și ale invitaților, revine pe micile ecrane cu cel de-al 14-lea sezon, de la 20:00, la Antena 1.

Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu. Nelu Cortea şi Cătălin Bordea li se alătură Deliei şi lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent. „Terapia prin comedie”, aşa cum o spune şi sloganul noului sezon, va fi resimţită inclusiv în backstage, unde concurenţii vor avea parte de tratamentul special “comedy magic”, făcut de nimeni altul decât magicianul Robert Tudor.

O altă surpriză a sezonului 14 iUmor este reprezentată de o rubrică nouă în cadrul emisiunii: „Dac-aș fi președinte“. Actori celebri vor impersona personaje iconice din România, care vor descrie cu umor cum ar arăta țara noastră dacă ar fi condusă de ei. La fel ca în cazul invitaților speciali, și cei care se gândesc la fotoliul de la Cotroceni nu sunt dezvăluiți juraților până când nu urcă pe scenă.

Reguli noi în sezonul 14 iUmor. Jurații Delia, Cheloo, Bordea și Cortea se luptă pentru joker

În timp ce magicianul Robert Tudor le va oferi concurenţilor doza sa de comedy magic în perioada pe care aceștia o petrec în backstage-ul emisiunii, Șerban Copoț și Dan Badea vor pune la cale diferite farse pentru jurații iUmor sau îi vor provoca la numeroase jocuri.

„Jurații intră într-o etapă nouă, trebuie să iasă la joc, la propriu, iar unele jocuri sunt foarte complicate!”, a dezvăluit Șerban Copoț, iar colegul său, Dan Badea, a completat: „Jocul Marocco, jocuri de îndemânare, matematice, de aptitudini... o să vedeți! iUmor se transformă în escape room – unul dintre jurați a reușit chiar să fugă!“. Despre cine este vorba, telespectatorii vor afla în cel mai nou sezon iUmor.

„Aceste jocuri care au apărut și, implicit, acești jokeri, schimbă anumite aspecte la iUmor, în sensul că, noi, jurații, ne antrenăm un pic, suntem creativi, suntem competitivi. Adică, ne scot un pic din starea de confort și ne fac să ne implicăm mai mult.“, a declarat Delia.

Ce trucuri va pregăti magicianul Robert Tudor pentru Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, dar și cum vor reuşi Șerban Copoț și Dan Badea să facă față provocărilor venite din partea acestuia, telespectatorii pot afla urmărind episod după episod, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

iUmor sezonul 14, 18 martie. Tudorel și Gigel au lăsat neînțelegerile la o parte și au făcut un show memorabil: „Moment ... iUmor sezonul 14, 18 martie. Paul Diaconescu i-a luat la roast pe Șerban Copoț și Dan Badea. Numărul care merită revăzut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x