Antena Căutare

iUmor sezonul 15, 16 septembrie 2023. Adina Velica, numărul de stand-up care a stârnit râs copios la masa juriului: "Sunt proastă"

Adina Velica a venit în ediția din 16 septembrie 2023 a emisiunii iUmor, sezonul 15, în urma unui pariu făcut cu sora sa. Olteanca a câștigat din start 500 de lei, doar pentru că a avut curajul să urce pe scena emisiunii, iar după ce și-a încheiat numărul, simpatia juraților s-a adăugat acestui "premiu".

adina velica si catalin bordea ingenuncheaza unul in fata celuilalt pe scena iumor 2023 Galerie
Adina Velica a îngenuncheat pe scena de la iUmor alături de Cătălin Bordea | Antena 1

În vârstă de 24 de ani, Adina Velica a construit un moment făcând haz de necaz: "Eu o să mor de proastă" a fost replica-cheie a concurentei, care i-a atras pe jurați mai ceva ca un magnet și care i-a făcut să râdă la doar câteva momente după ce a urcat pe scenă.

Cu un debit verbal impresionant, tânăra a povestit diferite întâmplări din viața ei care, la prima audiție, ar da de înțeles că nu e cea mai inteligentă persoană. Din culise, sora ei le-a confirmat noilor prezentatori, Emi și Cuza, că poveștile ei nu sunt fictive și că lucrurile relatate s-au întâmplat cu adevărat de-a lungul timpului.

"Bretonul meu e foarte frumos, dar nu e doar de aspect, că am fruntea lată. Pe fruntea mea scrie PROASTĂ, de-aia am breton: să nu se vadă", a insistat Adina, care cu șarmul, simplitatea și prezența ei de spirit i-a cucerit rând pe rând pe Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu, Delia și Cheloo.

Citește și: Cine sunt noii prezentatori de la iUmor. Emi și Cuza, gazdele sezonului 15: ”Să faci parte din echipa iUmor este o bucurie!”

"Doamne, ce fericită e! Ești un simbol al feminității pierdute!", a întrerupt-o chiar durul juriului, căruia nu i-a venit să creadă felul autentic în care pretendenta la titlul iUmor 2023 povestește întâmplări jentate din viața ei.

"Eu chiar o cred!", a răspuns Natanticu, vizibil cel mai mare fan al ei de la pupitrul juriului.

iUmor sezonul 15, 16 septembrie 2023. Adina Velica, în genunchi alături de Cătălin Bordea, pe scena de la iUmor

Surprizele se țin lanț în cel mai nou sezon iUmor, difuzat sâmbăta, de la 20:00, la Antena 1 și în AntenaPLAY, încă dinainte ca jurații să ajungă pe scena show-ului, pentru că, sub observația prezentatorilor, sunt implicaţi în diferite jocuri cu miză importantă.

Este vorba despre un joker ce poate influenţa soarta unui concurent, dar şi a unui jurat, în timpul momentului realizat de unul dintre participanți. Premiera noului sezon a venit cu un joker special – Cătălin Moroşanu.

Provocarea lansată de Mortea din Carpați a fost câștigată în ediția din 16 septembrie 2023 a emisiunii iUmor de Cheloo, care l-a provocat pe Bordea să convingă o concurentă să îngenuncheze în fața lui.

Citește și: Cosmin Natanticu se alătură juriului iUmor. Delia, Cheloo, Cătălin Bordea şi Cosmin Natanticu jurizează cel de-al XV-lea sezon

După ce s-au declarat absolut cuceriți de Adina, jurații au urmărit cu atenție strategia folosită de comediant pentru a o convinge să se așeze în genunchi: "Îți pun silicoane!", a încercat el. "Spune-mi, îngenunchezi în fața iubirii noastre? Îngenunchem amândoi și ne îndrăgostim pe loc?", a concluzionat juratul.

Despre iUmor sezonul 15. Show-ul se vede în fiecare sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 15 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo şi Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu pornește sezonul acesta în căutarea celui mai amuzant concurent.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie, care se vede în fiecare sâmbătă de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

iUmor sezonul 15, 16 septembrie 2023. Alin Sîrbu le-a adus juraților păpuși care să-i reprezinte. Cum arată jucăriile... iUmor sezonul 15, 16 septembrie 2023. Lazy Generation a stârnit un amalgam de reacții la masa juriului: "E tot ce a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x