Antena Căutare

iUmor sezonul 15, 16 septembrie 2023. Alin Sîrbu le-a adus juraților păpuși care să-i reprezinte. Cum arată jucăriile

În ediția din 16 septembrie 2023 a sezonului 15 iUmor, publicul a avut ocazia să-l cunoască pe Alin Sîrbu din Galați, un talentat artist, care a adus niște cadouri speciale pentru Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu, Delia și Cheloo: figurine care îi reprezintă.

alin sirbu in tricou alb si pantaloni pe scena de la iumor Galerie
Alin Sîrbu a adus un cadou special juraților de la iUmor: păpuși care să îi reprezinte | Antena 1

„De profesie sunt 3D artist și grafician, am fost art director vreo 12 ani într-una dintre cele mai cunoscute agenții de publicitate din București. Acum fac freelancing cu 3D-uri”, a povestit Alin Sîrbu la Chefi la cuțite, când a participat la show și le-a adus și lui Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu păpuși după chipul și asemănarea lor.

La vremea respectivă, figurinele au devenit miza sezonului, iar câștigătorul a primit păpușile drept recompensă pentru reușita concurentului echipei sale. Alături de alte figurine realizate de Alin, cei trei chefi au fost expuși la East European Comic Con 2023, spre încântarea tuturor participanților la convenție.

De data aceasta, la iUmor, Alin Sîrbu le-a adus figurine celor patru jurați doar pentru a le face o bucurie, nu pentru a le lansa vreo provocare, așa cum a făcut-o în cadrul emisiunii Chefi la cuțite.

La cel mai nebun show de televiziune din România, el a prezentat un număr în care s-a folosit de tehnologia AI pentru a genera reprezentări inedite cu Bordea, Natanticu, Delia și Cheloo. Printre altele, Alin i-a prezentat în postură de pădurar, păpușă, culturist sau domnitor. Nu toți au fost mulțumiți de portretele generate de inteligența artificială, de unde și voturile împărțite.

Citește și: Cine sunt noii prezentatori de la iUmor. Emi și Cuza, gazdele sezonului 15: ”Să faci parte din echipa iUmor este o bucurie!”

iUmor sezonul 15, 16 septembrie 2023. Alin Sîrbu a realizat figurine 3D cu Bordea, Natanticu, Delia și Cheloo, jurații show-ului

Owner al brand-ului Homeboy Collectibles, concurentul a obținut două LIKE-uri și două DISLIKE-uri din partea juriului, ceea ce înseamnă că nu a mers mai departe în competiție. Cadourile lui au fost îsă primite cu brațele deschise.

Mai ales Delia s-a arătat încântată de păpuși și a început să se joace cu ele chiar pe pupitru. Latura obraznică a artistei a ieșit la iveală, spre surprinderea colegilor săi.

"Păpușile alea le-am testat în toate felurile posibile. Le-am crăcit, le-am... Efectiv se îndoaie din toate încheieturile", a explicat ea.

"Dar de ce tot ai asta să-l chinui. Zici că jucați lapte gros", i-a reproșat Cosmin Natanticu, noul membru al juriului.

Citește și: Cosmin Natanticu se alătură juriului iUmor. Delia, Cheloo, Cătălin Bordea şi Cosmin Natanticu jurizează cel de-al XV-lea sezon

Despre iUmor sezonul 15. Show-ul se vede în fiecare sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 15 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo şi Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu pornește sezonul acesta în căutarea celui mai amuzant concurent.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie, care se vede în fiecare sâmbătă de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

iUmor sezonul 15, 16 septembrie 2023. Tomiţă de la Insula Iubirii a venit să facă roast. Cum arată fosta ispită masculin... iUmor sezonul 15, 16 septembrie 2023. Adina Velica, numărul de stand-up care a stârnit râs copios la masa juriului: &quo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x