Antena Căutare

iUmor sezonul 15, 16 septembrie 2023. Andreea Iasmina Ciocan, pretendentă la inima lui Cătălin Bordea: "E drăguțel"

Sezonul 15 al emisiunii iUmor pare să vină la pachet cu o nouă misiune. Colegii lui Cătălin Bordea de la pupitrul juriului și-au propus să îl ajute să-și găsească sufletul pereche după noutățile petrecute recent în viața lui. Comediantul nu duce lipsă de pretendente, așa cum s-a observat în ediția din 16 septembrie 2023 a show-ului.

iasmina ciocan in rochie alba si geaca de blugi pe scena iumor Galerie
Andreea Iasmina Ciocan nu s-a sfiit să flirteze cu juratul Cătălin Bordea în prima ediție iUmor sezonul 15 | Antena 1

"Credeți-mă că dacă vine uns tot, într-un tricou de marinar... Nu, într-un maiou de marinar, cu dunguțe și foarte decoltat, pe lângă sfârcuri - să-i vină marginea așa, să-i iasă sfârcurile pe-afară - și să fie și proaspăt tras la sală... Adică să vină puțin pompat, să nu vină floșcăit, să vină după două săptămâni în care a tras bine, bine, bine la piept, și să-i stea sfârcurile tari. Și când jurizează să ridice din mână și să îi pompeze câte un pectoral, deci... Și să se ducă și la solar! Să nu vină alb brânză. Să vină bronzat", a fost sfatul Deliei pentru succes garantat la concurentele și fanele emisiunii iUmor.

Tot Delia l-a sfătuit să-și facă implant de păr pentru rezultate cât mai bune pe plan amoros.

Citește și: Cine sunt noii prezentatori de la iUmor. Emi și Cuza, gazdele sezonului 15: ”Să faci parte din echipa iUmor este o bucurie!”

Pretendentele există chiar și fără aceste detalii însă, așa cum însăși Iasmina Ciocan a recunoscut chiar înainte de a păși pe scena iUmor. Concurenta le-a mărturisit noilor prezentatori, Emi și Cuza, că a venit să-l agațe pe Bordea, printre altele.

"El merge foarte mult în zona absurdului la stand-up comedy și iubesc chestia asta. Adică asta fac și eu - merg în zon absurdului. E foarte drăguțel așa. Mai fit. Îmi place că e fit, e chelios... e drăguțel", a spus Iasmina fără pic de reținere.

iUmor sezonul 15, 16 septembrie 2023. Iasmina Ciocan a flirtat cu juratul Cătălin Bordea și l-a citat pe Cheloo

Iasmina Ciocan și-a început numărul de stand-up comedy povestind câte ceva despre rădăcinile ei. Apoi, a dat detalii despre foștii iubiți, pe care i-a comparat cu tatăl, fiul și sfântul duh.

Puțin distrat de la glumele Iasminei, Cătălin Bordea a ratat anumite replici, motiv pentru care a fost taxat de colegi. Concurenta nu a lăsat nicio ocazie să îi scape și s-a oprit din livrarea textului pentru a-i mărturisi: "Să știi că eu sunt foarte atentă la tine și la ochii tăi frumoși".

Cosmin Natanticu a așteptat finalul prestației și s-a transformat într-un adevărat pețitor: de unde ești, de cât timp îl placi pe Cătălin, ce meserie are sau statutul ei social au fost doar câteva dintre întrebările pe care i le-a adresat.

Iasmina nu a at înapoi: "Dacă o să fii fostul meu, poate despre tine o să fac ceva real", i-a spus lui Bordea după ce a intrat și el în joc și i-a adresat câteva întrebări.

Citește și: Cosmin Natanticu se alătură juriului iUmor. Delia, Cheloo, Cătălin Bordea şi Cosmin Natanticu jurizează cel de-al XV-lea sezon

Oricât de amuzant ar fi fost însă schimbul dintre ei, Iasmina nu a putut scăpa de jurizare si de verdictul final - în afară de Cheloo, toți ceilalți membri ai juriului iUmor, inclusiv Cătălin, i-au dat șansa de a merge mai departe în concurs. Mai mult decât atât, a avut parte de o îmbrățișare de la Bordea în culise.

Despre iUmor sezonul 15. Show-ul se vede în fiecare sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 15 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo şi Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu pornește sezonul acesta în căutarea celui mai amuzant concurent.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie, care se vede în fiecare sâmbătă de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

iUmor sezonul 15, 16 septembrie 2023. Dedos Bailarines a impresionat cu un număr inedit de dans: "Trebuie să am gri... iUmor sezonul 15, 16 septembrie 2023. Tomiţă de la Insula Iubirii a venit să facă roast. Cum arată fosta ispită masculin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x