Antena Căutare

iUmor sezonul 15, 16 septembrie 2023. Dedos Bailarines a impresionat cu un număr inedit de dans: "Trebuie să am grijă cu mâna"

Oswaldo Colina, cunoscut și sub numele de scenă Dedos Bailarines (n.r: Degete Dansatoare), a venit în ediția din 16 septembrie a emisiunii iUmor să își etaleze talentul unic: acela de a face show doar folosindu-și una din mâini și dexteritatea falangelor.

dedos bailarines in costum roz alaturi de cosmin natanticu pe scena iumor Galerie
Dedos Bailarines a impresionat juriul cu un număr inedit de dans din degete pe scena de la iUmor | Antena 1

Unele videoclipuri cu Oswaldo Colina care își arată pe rețelele de socializare dexteritatea degetelor depășesc 59 de milioane de vizualizări, iar acum venezuelean a venit la cel mai nebun show de televiziune din România pentru a oferi un real spectacol juraților și publicului iUmor.

Oswaldo demonstrează că dansul nu este posibil doar cu picioarele, ci și cu mâinile! Videoclipurile sale au o mulțime de reacții pozitive pe internet, iar juriul iUmor format din Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu, Delia și Cheloo a ajuns la aceeași concluzie ca a internauților: Dedos Bailarines își folosește abilitățile într-un mod foarte ingenios și creativ.

Cu tocuri, adidași, fuste și rochii în miniatură, Oswaldo Colina conturează producțiile în care e nevoie de o cameră cu Zoom In pentru efectul maxim.

"La Sala Palatului ar fi cam complicat, totuși", a glumit Bordea.

Citește și: Cine sunt noii prezentatori de la iUmor. Emi și Cuza, gazdele sezonului 15: ”Să faci parte din echipa iUmor este o bucurie!”

iUmor sezonul 15, 16 septembrie 2023. Dedos Bailarines, moment de umor și dans inedit pe scena de la iUmor

Tango, samba, bachata, cumbia, twerk și salsa sunt doar câteva dintre genurile pe care Dedos Bailarines le poate reproduce doar cu ajutorul degetelor de la o mână. Pentru el, limitele nu există, iar în debutul noului sezon iUmor a etalat inclusiv mișcări similare cu cele ale celebrei Nicki Minaj.

"N-am văzut-o pe asta venind!", a mărturisit Cătălin Bordea, în timp ce Natanticu a încercat chiar să reproducă o coregrafie alături de concurentul hispanic.

Nu i-a ieșit atât de bine, însă juratul a amuzat publicul cu eforturile lui. Totodată, cunoștințele de limba spaniolă a fostului concurent America Express a stârnit amuzamentul colegilor de pupitru. Bordea a tradus aproape perfect concluziile colegilor săi, ba chiar le-a dat impresia că este cu adevărat un fin cunoscător al expresiilor din limba iberică.

Oswaldo a făcut spectacol cu degetele, însă a recunoscut în fața tuturor că talentul se oprește în membrele superioare, indiferent cât de mult aș încerca, nu funcționează”, spune el.

Citește și: Cosmin Natanticu se alătură juriului iUmor. Delia, Cheloo, Cătălin Bordea şi Cosmin Natanticu jurizează cel de-al XV-lea sezon

Venezueleanul a obținut 4 LIKE-uri, inclusiv unul de la Cheloo. Puțini s-ar fi așteptat ca durul juriului să aprobe un astfel de număr, însă jocul traducerii l-a incitat și l-a influențat pozitiv. Concluzia a fost ca Dedos Bailarines să treacă în etapa următoare.

Despre iUmor sezonul 15. Show-ul se vede în fiecare sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 15 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo şi Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu pornește sezonul acesta în căutarea celui mai amuzant concurent.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie, care se vede în fiecare sâmbătă de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

iUmor sezonul 15, 16 septembrie 2023. Don Cooper, americanul care a primit o ofertă de lucru din partea lui Cătălin Bord... iUmor sezonul 15, 16 septembrie 2023. Andreea Iasmina Ciocan, pretendentă la inima lui Cătălin Bordea: "E drăguțel&...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x