Antena Căutare

iUmor sezonul 15, 16 septembrie 2023. Don Cooper, americanul care a primit o ofertă de lucru din partea lui Cătălin Bordea

Don Cooper din Clearwater, Florida a venit la ediția din 16 septembrie 2023 a show-ului iUmor cu un număr de stand-up comedy despre viața lui din România. Mai ales felul în care s-a referit la oltence i-a cucerit pe jurați. Mai mult decât atât, Don a plecat cu o ofertă de lucru din partea lui Bordea la finalul numărului.

don cooper in camasa alba si pantaloni pe scena iumor Galerie
Americanul Don Cooper a venit cu un număr de stand-up comedy inspirat de experiența cu românii la iUmor | Antena 1

Don Cooper nu e străin de televiziune. În clipul lui de prezentare, bărbatul de 60 de ani a povestit că în copilărie practica trucuri de magie și apărea în diferite emisiuni americane. A câștigat concursuri de talente, a apărut în reclame și a făcut stand-up comedy în limba natală. Acum, a venit timpul să-și facă debutul în showbizul românesc la iUmor.

Don scrie texte în limba noastră și se folosește de experiențele lui din țară pentru a face haz de necaz și a aduce u zâmbet pe buzele celor care participă la spectacolele lui: "Îmi place divertismentul, îmi place imporvizația, îmi place să fac stand-up", a specificat concurentul.

Citește și: Cine sunt noii prezentatori de la iUmor. Emi și Cuza, gazdele sezonului 15: ”Să faci parte din echipa iUmor este o bucurie!”

Înainte de a urca pe scenă, americanul i-a făcut pe noii prezentatori ai sezonului 15 iUmor, Emi și Cuza, să creadă că nu știe să vorbească în limba română. Marea le-a fost mirarea când momentul lui a început, iar poantele au curs fluent într-o limbă destul de dificil de învățat pentru un străin.

iUmor sezonul 15, 16 septembrie 2023. Don Cooper a avut numai cuvinte de laudă la adresa oltencelor

Cu un puternic accent american, dar carismatic și dezinvolt, Don le-a povestit lui Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu, Deliei și lui Cheloo cum a ajuns în România. După o căsnicie eșuată cu o conațională, concurentul și-a regăsit iubirea în Drobeta Turnu-Severin, de unde este actuala lui iubită.

Termenul folosit pentru a descrie apetitul femeilor din zona i-a amuzat teribil pe membrii juriului, care l-au rugat să repete cuvântul: "Mai cum? Vreau să mai aud o dată", a spus Delia.

Întâmplările despre și cu români, pățaniile cu taximetriști și prezența lui pe scenă l-au făcut pe Cătălin Bordea să îi ofere un job lui Don Cooper la clubul lui de comedie din București: "Vă mulțumim frumos pentru acest moment", a spus juratul imediat după finalul momentului.

"Nu e niciodată prea târziu pentru a vă începe cariera în stand-up comedy și e o nișă liberă", a adăugat Delia, care, alături de Natanticu a subliniat avantajul lui Don de a avea un accent savuros și ușor de recunoscut.

"Eu vreau să vă fac o ofertă la un club de comedie din București când vreți dumneavoastră că sunteți foarte bun", a încheiat Bordea jurizarea.

Citește și: Cosmin Natanticu se alătură juriului iUmor. Delia, Cheloo, Cătălin Bordea şi Cosmin Natanticu jurizează cel de-al XV-lea sezon

Cheloo nu a fost prea încântat de glumele americanului și a considerat că umorul lui este prea cuminte și decent pentru scena de stand-up comedy din România. El a fost singurul jurat care i-a dat un dislike lui Don Cooper în ediția din 16 septembrie a show-ului iUmor.

Despre iUmor sezonul 15. Show-ul se vede în fiecare sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 15 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo şi Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu pornește sezonul acesta în căutarea celui mai amuzant concurent.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie, care se vede în fiecare sâmbătă de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

iUmor sezonul 15, 16 septembrie 2023. Adela Lupșe, prezentatoarea poreclită "Isterica de la TV", a venit la iU... iUmor sezonul 15, 16 septembrie 2023. Dedos Bailarines a impresionat cu un număr inedit de dans: "Trebuie să am gri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x