Antena Căutare

iUmor sezonul 15, 16 septembrie 2023. Lazy Generation a stârnit un amalgam de reacții la masa juriului: "E tot ce am visat eu!"

Lazy Generation a încheiat seria concurenților din prima ediție a noului sezon iUmor. Grupul din UK a adus un spectacol controversat, nerecomandat minorilor. Similari cu celebrii Jackass, britanicii pur și simplu au șocat pe scena celui mai nebun show de televiziune.

trupa britanica lazy generation pe scena iumor sezonul 15 Galerie
Lazy Generation a cucerit-o pe Delia cu un număr insiprat de Jackass în debutul sezonului 15 iUmor | Antena 1

Vă mai amintiți de Jackass? Proiectul este o franciză media care a fost creată inițial ca o emisiune de televiziune și ulterior a fost extinsă pentru a include filme și alte proiecte. Proiectul este cunoscut pentru umorul său extrem și adesea șocant, care implica tot felul de cascadorii periculoase, glume dure și experimente sociale nebune.

Emisiunea era condusă de Johnny Knoxville, iar membrii principali ai distribuției erau Knoxville, Bam Margera, Steve-O, Chris Pontius, Ryan Dunn, Dave England sau Jason "Wee Man" Acuña. În cadrul show-ului, aceștia au efectuat tot felul de cascadorii periculoase și au participat la glume șocante.

Ei bine, Lazy Generation a creat un moment în stilul celor realizate de Jackass și l-a prezentat în ediția din 16 septembrie 2023 pe scena emisiunii iUmor.

Citește și: Cine sunt noii prezentatori de la iUmor. Emi și Cuza, gazdele sezonului 15: ”Să faci parte din echipa iUmor este o bucurie!”

iUmor sezonul 15, 16 septembrie 2023. Lazy Generation a stârnit emoții puternice la masa juriului, în debutul noului sezon

Grupul Lazy Generation a captivat-o pe Delia: „E tot ce am visat eu în copilărie şi n-am avut parte! Vreau să intru în gaşcă!”, le-a mărturisit artista concurenţilor veniţi pe scena iUmor, spre surprinderea colegilor ei din juriu.

The Lazy Generation s-au făcut remarcaţi în Anglia după participarea la un show de talente, ba chiar au propria lor emisiune la Comedy Central, iar Viny, unul dintre membrii echipei lucrează cu cei de la Jackass.

Cu un moment în stilul caracteristic francizei menționate au venit şi la iUmor. Numărul i-a împărţit în două tabere pe juraţii de la Antena 1: unii care nu au putut nici să privească întregul moment, cum a fost cazul lui Cătălin Bordea, şi unii care au savurat din plin fiecare secundă, cum a fost cazul Deliei.

Citește și: Cosmin Natanticu se alătură juriului iUmor. Delia, Cheloo, Cătălin Bordea şi Cosmin Natanticu jurizează cel de-al XV-lea sezon

La finalul reprezentației, tinerii britanici au primit 3 de Da - din partea lui Bordea, Natanticu și a Deliei - și un Nu din partea lui Cheloo, care nu i-a considerat suficient de originali.

Despre iUmor sezonul 15. Show-ul se vede în fiecare sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 15 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo şi Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu pornește sezonul acesta în căutarea celui mai amuzant concurent.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie, care se vede în fiecare sâmbătă de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

iUmor sezonul 15, 16 septembrie 2023. Adina Velica, numărul de stand-up care a stârnit râs copios la masa juriului: &quo... Premiera iUmor, lider de audiență, seara trecută, la Antena 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x