Antena Căutare

iUmor sezonul 15, 2 decembrie 2023. Gabriela Niță, coșmarul lui Cheloo, a revenit și i-a pus la grea încercare pe jurați

Gabriela Niță cunoaște iUmor mai bine ca jurații sau ca prezentatorii emisiunii. Iată cu ce banc lung a mai venit de această dată! Cheloo a numit-o „Terminatorul”.

iUmor sezonul 15, 2 decembrie 2023. Gabriela Niță, coșmarul lui Cheloo, a revenit și i-a pus la grea încercare pe jurați Galerie
iUmor sezonul 15, 2 decembrie 2023. Gabriela Niță, coșmarul lui Cheloo, a revenit și i-a pus la grea încercare pe jurați | Antena 1

Pentru a patra sau a cincea oară la iUmor, rămasă în istorie pentru șpagatul și bancurile lungi, Gabriela Niță spune că nu s-ar mai risca să facă mișcarea de gimnastică și în acest sezon.

„Am avut o nostalgie... Că eram mai slabă, dar mi-a trecut repede.”

Concurenta a precizat că a revenit cu un alt banc, ca să îi mai încerce încă o dată nervii lui Cheloo și promite că, de această dată, va fi și mai lung. Ea speră că va reuși să îl enerveze și pe Cosmin Natanticu.

„Îmi place fața lui când se enervează!”, a mai adăugat concurenta în culise.

Citește și: George Tănase aka Bănel Nicoliță a venit să ia la roast lumea fotbalului românesc, pe scena iRoast

iUmor sezonul 15, 2 decembrie 2023. Gabriela Niță, coșmarul lui Cheloo s-a materializat pe scena de comedie: „Ne ducem la capătul răbdării?!”

„Mi-am amintit șpagatul!”, a spus Delia, după ce Gabriela Niță s-a prezentat. Și Cheloo a avut câteva cuvinte la adresa concurentei: „Gabriela Niță se întoarce! Acest Terminator vine la iUmor cu aceeași idee lugubră și aceeași jovialitate...”

Pe urmă, Gabriela a precizat că a venit să îi încânte pe jurați cu un nou banc: „Pentru cine nu mă cunoaște.” Zis și făcut, ea și-a început materialul lung, recitat cu un ritm alert: „Ați înțeles tot, nu?”

„Ea avea 101 dalmațieni... Ăla era banc... Ea relata asta fără încetare...”, a relatat Cătălin Bordea la testimoniale, în timp ce Cosmin Natanticu își pierdea răbdarea, iar Cheloo era de-a dreptul disperat: „Vreau să o uit!”

După bancul lung despre căței, din care nimeni nu a înțeles nimic, Cosmin Natanticu a vrut să afle mai multe despre ea: „Dumneavoastră de ce ați rămas aici?”

Înainte de a-și afla voturile, concurenta a vrut să sublinieze câteva aspecte.

„Ce este cel mai important e că acest banc este inventat de mine în trei zile.”, iar Cosmin Natanticu i-a spus că are o energie foarte mișto: „Momentul este unul prost și nu mai vreau să îl văd în Finală, că înnebunesc, dar dumneavoastră sunteți foarte mișto și acum îl înțeleg și pe soț de ce a plecat în Germania.”

Contrat așteptărilor, Gabriela Niță a primit trei like-uri din partea lui Cheloo, a Deliei și a lui Cosmin Natanticu și doar un dislike din partea lui Cătălin Bordea.

Citește și: Ștefan Ene s-a calificat în finala sezonului 15 iUmor. Concurentul i-a cucerit pe jurați cu un număr de un umor inocent

Despre iUmor sezonul 15. Show-ul se vede în fiecare sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 15 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo şi Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu pornește sezonul acesta în căutarea celui mai amuzant concurent.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie, care se vede în fiecare sâmbătă de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

iUmor sezonul 15, 2 decembrie 2023. Gregory Brown, fostul angajat al lui Cătălin Bordea, revenire spectaculoasă pe scena... Răzvan Vișoiu s-a calificat în finala sezonului 15 iUmor. Jurații au rămas uimiți când au aflat că face stand-up de doar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video iUmor sezonul 16, 25 februarie 2024. Doina Teodoru îi ia la roast pe jurați: Mi-a fost dor de personajul acesta! iUmor sezonul 16, 25 februarie 2024. Doina Teodoru îi ia la roast pe jurați: Mi-a fost dor de personajul acesta! Duminica, 25.02.2024, 23:50
Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 2 martie 2024. Cine a câștigat confruntarea din bucătărie dintre Roxana și chef Samuel
Hello Chef sezonul 7, 2 martie 2024. Cine a câștigat confruntarea din bucătărie dintre Roxana și chef Samuel Sambata, 02.03.2024, 16:03
Juriul iUmor a amuțit în fața unui număr spectaculos de magie prezentat de doi artiști ucrainieni. Cheloo, în picioare la jurizare

Juriul iUmor a amuțit în fața unui număr spectaculos de magie prezentat de doi artiști ucrainieni. Cheloo, în picioare la jurizare

iUmor – Alege comedia sezonul 16 aduce, și în cel de-al treilea episod al noului sezon,  în fața juraților și a telespectatorilor, numere și momente artistice spectaculoase, de la 20.00, la Antena 1 şi pe AntenaPLAY.

Joi, 29.02.2024, 11:57
George Tănase revine ca invitat special pe scena iUmor, duminică, 20:00: „iUmor rămâne cea mai grea scenă de stand-up din țară!”

George Tănase revine ca invitat special pe scena iUmor, duminică, 20:00: „iUmor rămâne cea mai grea scenă de stand-up din țară!”

Cel de-al treilea episod din noul sezon iUmor – Alege comedia sezonul 16 va putea fi urmărit duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1.

Miercuri, 28.02.2024, 10:19
Edi Rădoiu s-a calificat în finala sezonului 16 iUmor

Edi Rădoiu s-a calificat în finala sezonului 16 iUmor

Cel de-al doilea episod din iUmor - Alege Comedia sezonul 16, difuzat duminica aceasta, de la 21:00, la Antena 1, a continuat cu cele mai inedite momente artistice și a adus în faţa celor patru juraţi, Cosmin Natanticu, Cătălin Bordea, Delia şi Cheloo, concurenţi din toate colţurile lumii.

Marti, 27.02.2024, 10:11
iUmor sezonul 16, 25 februarie 2024. Alex Furman revine pe scena iUmor. „Cel mai greu truc cu cărți din lume”

iUmor sezonul 16, 25 februarie 2024. Alex Furman revine pe scena iUmor. „Cel mai greu truc cu cărți din lume”

Alex Furman este pentru a treia oară pe scena iUmor. Deși nu este mândru de ultima apariție pe scena emisiunii, Alex a învățat din greșelile trecutului, iar acum vine cu forțe proaspete.

Duminica, 25.02.2024, 23:39
Ultimele știri
x