Antena Căutare

iUmor sezonul 15, 2 decembrie 2023. Gabriela Niță, coșmarul lui Cheloo, a revenit și i-a pus la grea încercare pe jurați

Gabriela Niță cunoaște iUmor mai bine ca jurații sau ca prezentatorii emisiunii. Iată cu ce banc lung a mai venit de această dată! Cheloo a numit-o „Terminatorul”.

iUmor sezonul 15, 2 decembrie 2023. Gabriela Niță, coșmarul lui Cheloo, a revenit și i-a pus la grea încercare pe jurați Galerie
iUmor sezonul 15, 2 decembrie 2023. Gabriela Niță, coșmarul lui Cheloo, a revenit și i-a pus la grea încercare pe jurați | Antena 1

Pentru a patra sau a cincea oară la iUmor, rămasă în istorie pentru șpagatul și bancurile lungi, Gabriela Niță spune că nu s-ar mai risca să facă mișcarea de gimnastică și în acest sezon.

„Am avut o nostalgie... Că eram mai slabă, dar mi-a trecut repede.”

Concurenta a precizat că a revenit cu un alt banc, ca să îi mai încerce încă o dată nervii lui Cheloo și promite că, de această dată, va fi și mai lung. Ea speră că va reuși să îl enerveze și pe Cosmin Natanticu.

„Îmi place fața lui când se enervează!”, a mai adăugat concurenta în culise.

Citește și: George Tănase aka Bănel Nicoliță a venit să ia la roast lumea fotbalului românesc, pe scena iRoast

iUmor sezonul 15, 2 decembrie 2023. Gabriela Niță, coșmarul lui Cheloo s-a materializat pe scena de comedie: „Ne ducem la capătul răbdării?!”

„Mi-am amintit șpagatul!”, a spus Delia, după ce Gabriela Niță s-a prezentat. Și Cheloo a avut câteva cuvinte la adresa concurentei: „Gabriela Niță se întoarce! Acest Terminator vine la iUmor cu aceeași idee lugubră și aceeași jovialitate...”

Pe urmă, Gabriela a precizat că a venit să îi încânte pe jurați cu un nou banc: „Pentru cine nu mă cunoaște.” Zis și făcut, ea și-a început materialul lung, recitat cu un ritm alert: „Ați înțeles tot, nu?”

„Ea avea 101 dalmațieni... Ăla era banc... Ea relata asta fără încetare...”, a relatat Cătălin Bordea la testimoniale, în timp ce Cosmin Natanticu își pierdea răbdarea, iar Cheloo era de-a dreptul disperat: „Vreau să o uit!”

După bancul lung despre căței, din care nimeni nu a înțeles nimic, Cosmin Natanticu a vrut să afle mai multe despre ea: „Dumneavoastră de ce ați rămas aici?”

Înainte de a-și afla voturile, concurenta a vrut să sublinieze câteva aspecte.

„Ce este cel mai important e că acest banc este inventat de mine în trei zile.”, iar Cosmin Natanticu i-a spus că are o energie foarte mișto: „Momentul este unul prost și nu mai vreau să îl văd în Finală, că înnebunesc, dar dumneavoastră sunteți foarte mișto și acum îl înțeleg și pe soț de ce a plecat în Germania.”

Contrat așteptărilor, Gabriela Niță a primit trei like-uri din partea lui Cheloo, a Deliei și a lui Cosmin Natanticu și doar un dislike din partea lui Cătălin Bordea.

Citește și: Ștefan Ene s-a calificat în finala sezonului 15 iUmor. Concurentul i-a cucerit pe jurați cu un număr de un umor inocent

Despre iUmor sezonul 15. Show-ul se vede în fiecare sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 15 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo şi Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu pornește sezonul acesta în căutarea celui mai amuzant concurent.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie, care se vede în fiecare sâmbătă de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

iUmor sezonul 15, 2 decembrie 2023. Gregory Brown, fostul angajat al lui Cătălin Bordea, revenire spectaculoasă pe scena... Răzvan Vișoiu s-a calificat în finala sezonului 15 iUmor. Jurații au rămas uimiți când au aflat că face stand-up de doar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x