Antena Căutare

iUmor sezonul 15, 25 noiembrie 2023. Alexandra și Ian, un număr neașteptat de amuzant. Jurizarea lui Cheloo a depășit-o pe Delia

Alexandra și Ian formează cel mai simpatic cuplu din acest sezon. Ea româncă, el german, cei doi parteneri au reprodus o scenetă în situații diferite, care s-a lăsat cu hohote de râs. Rămăi până la final să vezi ce s-a întâmplat la jurizare, când Cheloo a preluat cuvântul!

iUmor sezonul 15, 25 noiembrie 2023. Alexandra și Ian, un număr neașteptat de amuzant. Jurizarea lui Cheloo a depășit-o pe Delia Galerie
iUmor sezonul 15, 25 noiembrie 2023. Alexandra și Ian, un număr neașteptat de amuzant. Jurizarea lui Cheloo a depășit-o pe Delia | Antena 1

Alexandra Nedel și Ian formează un cuplu și în viața reală, iar pe scena iUmor au cucerit cu o scenetă inedită.

„Suntem un cuplu și locuim în Linz. Jucăm împreună la teatru și vrem să jucăm și aici, pentru voi. (...) Vă vom arăta ceva nebunesc, cred. O poveste scurtă.. care se repetă.”, s-au prezentat cei doi. Pe urmă, tânăra a dezvăluit că este româncă și că a studiat școala în limba germană, iar cu Ian s-a cunoscut la facultate, atunci când a plecat cu proiectul Erasmus.

Citește și: iUmor sezonul 15, 11 noiembrie 2023. Marian Vida a strigat, a închinat, dar a și întors cărțile, devenind jurat

iUmor sezonul 15, 25 noiembrie 2023. Alexandra și Ian l-au făcut pe Cosmin Natanticu să râdă copios

Alexandra și Ian au reprodus o întâlnire în metrou. După fiecare claxon, cei doi reproduceau același text, dar în situații diferite. De la elemnte romantice și până la mimă, concurenții au reușit să stârnească amuzamentul cu gesturile lor.

„Doi oameni se cunosc în metrou... Dă-mi și mie numărul de telefon... Ziua Cârtiței... a fost o idee bună.”, a spus Cheloo, iar Delia a intonat: „Foarte tare!”

„Și eu în tinerețea mea am avut o trupă de umor și am avut un număr asemănător. N-am avut pirotehnică, ce-i drept, că nu-mi place să mă joc cu focul, dar al vostru a fost mult mai complex față de ce făceam eu acum 20 de ani... și mult mai haios. Mă bucur că vin și astfel de oameni la iUmor.”, a jurizat Cosmin Natanticu, iar Delia a precizat că i-a plăcut partea în care au jucat o reclamă.

Jurizarea lui Cheloo a depășit-o pe Delia: „În conformitate cu numerele artistice din România și cu tradițiile atemporale ale poporului român, numărul vostru trebuie redenumit Ziua Cârtiței. Ca să zic așa, a fost un număr de clasa a doua, un număr sărac, noi avem așteptări...”, iar jurata a preluat cuvântul, în timp ce Alexandra îi traducea iubitului ei ce spunea juratul: „Noi, în general, nu traducem tot ce zice el”. Pe Cătălin Bordea și pe Cosmin Natanticu i-a bufnit râsul: „Foarte bună replica Deliei!”

„(...) Intențiile au fost extraordinare, diversitatea și diversiunea malefică creează umor.”, și-a continuat Cheloo jurizarea, în timp ce Delia s-a arătat extrem de confuză: „Încerc să îmi dau seama ce a vrut să zică, pentru că m-a depășit total. Nici nu pot să reproduc ce a zis.”

Alexandra și Ian au primit trei like-uri din partea Deliei, a lui Cătălin Bordea și a lui Cosmin Natanticu și un singur dislike din partea lui Cheloo.

Citește și: iUmor sezonul 15, 11 noiembrie 2023. Ștefan Ene urcă pe scena iUmor cu un umor inocent. Ce îi spune Cheloo

Despre iUmor sezonul 15. Show-ul se vede în fiecare sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 15 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo şi Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu pornește sezonul acesta în căutarea celui mai amuzant concurent.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie, care se vede în fiecare sâmbătă de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

iUmor sezonul 15, 25 noiembrie 2023. Boni, psihiatra-șefă a României, l-a distrus psihic pe Natanticu. Ce s-a întâmplat... iUmor sezonul 15, 25 noiembrie 2023. Ichikawa Koikuchi, numărul cu flatulență de la iUmor: „Sună dezgustător, dar o să v...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x