Antena Căutare

iUmor sezonul 15, 7 octombrie 2023. Fils de Flute, francezul care i-a trezit interesul Deliei. A făcut show total pe scenă

Francezul a venit pe scena iUmor și le-a furat privirea juraților. El a reușit să le desfunde urechile celor patru cu un număr muzical de excepție, iar momentul s-a lăsat și cu multe complimente venite din partea Deliei.

iUmor sezonul 15, 7 octombrie 2023. Fils de Flute, francezul care i-a trezit interesul Deliei. A făcut show total pe scenă Galerie
iUmor sezonul 15, 7 octombrie 2023. Fils de Flute, francezul care i-a trezit interesul Deliei. A făcut show total pe scenă | Antena 1

Cu o prezență carismatică și extrem de amuzant, Fils de Flute s-a prezentat ca fiind un instalator, chemat de producție să rezolve niște probleme sanitare. În realitate, însă, concurentul s-a folosit de instrumentele de desfundat toaletele pentru a executa un moment muzical impecabil.

„Sunt instalator și mă aflu aici, pentru că aveți nevoie de multe reparații. Aveți probleme cu băile, cu toaletele. Un prieten din producție mi-a spus de problemele astea și am venit să le rezolv. Instalatorii francezi sunt cei mai buni! Am o colecție mare de perii de toaletă și de pompe de desfundat wc-uri.”, a spus francezul în clipul de prezentare.

Citește și: Filippo Spreafico s-a calificat direct în finala sezonului 15 iUmor. Jurații au fost cuceriți: „Să facă studiu după textul tău!”

iUmor sezonul 15, 7 octombrie 2023. Fils de Flute, instalatorul care a cântat la pompa de desfundat wc-uri: „Am crezut că totul este playback”

Concurentul a pregătit un moment artistic inedit pentru ediția cu numărul patru iUmor, iar toți au crezut, în primă instanță, că face playback. Cu o serie de instrumente care semănau cu uneltele unui instalator sau alte obiecte, bărbatul a reușit să le suscite interesul juraților: „Toate instrumentele care erau pe masă erau transformate în obiecte. În plus, era și simpatic drăguțul.”, a spus Delia la testimoniale.

Pe urmă, Fils de Flute s-a folosit de o pompă de desfundat wc-urile, care masca un flaut, pentru a-și demonstra în continuare talentul muzical. În momentul în care a suflat la el cu ajutorul nasului, Delia a intonat: „Nu cred!”.

Apoi, concurentul a solicitat ajutorul unui bărbat chel și curajos din sală. Degetul s-a oprit în dreptul lui Cătălin Bordea, căruia i-a fost pusă pe cap respectiva pompă de desfundat wc-uri. Momentul a fost tare haios, mai ales că au fost reproduse și note de muzicale: „Ai față de cardinal!”, iar juratul a precizat: „Este foarte plăcut!”

Delia a fost atât de impresionată de concurent, încât a spus că și-ar dori să cânte cu el pe scenă: „Aș vrea să cânt cu el pe o scenă mai nișată.”

Spectacolul a fost dus la un alt nivel în momentul în care Fils de Flute s-a folosit de un ciocan care reproducea sunetele unui xaxofon: „E cumva sexy!”. Scena care le-a plăcut cel mai tare juraților a fost aceea când concurentul a cântat la oglinda retrovizoare care era, de fapt, o muzicuță.

În scurt timp s-a trecut și la jurizare: „Cred că a fost cel mai bun moment pe care l-am văzut în România în ultimii trei ani!”, a spus Cătălin Bordea, iar Cheloo a spus ironic: „Aplauze pentru omul nostru, Bordea. Și-a revenit din comă după doi ani!”.

Fils de Flute a primit trei like-uri din partea Deliei, lui Cosmin Natanticu și a lui Cătălin Bordea și un singur dislike din partea lui Cheloo: „Cătălin este adus pe acest pământ ca să nu-i placă. Cineva trebuie să fie născut și pentru acest rol.”, a spus Delia la testimoniale.

Citește și: iUmor sezonul 15, 23 septembrie 2023. Fanyo si Bia Khalifa, scandal pe scena de la iUmor, chiar în fața juraților

Despre iUmor sezonul 15. Show-ul se vede în fiecare sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 15 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo şi Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu pornește sezonul acesta în căutarea celui mai amuzant concurent.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie, care se vede în fiecare sâmbătă de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

iUmor sezonul 15, 7 octombrie 2023. Loreta Nicolai, „picătura chinezească” de pe scena iUmor. S-a lăsat cu nervi la masa... iUmor sezonul 15, 7 octombrie 2023. Alexandra Moise, chelnerița care a primit o ofertă de angajare din partea lui Cătăli...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x