Antena Căutare

iUmor sezonul 16, 21 aprilie 2024. Kuan Weu, glume despre Brexit și imigranți. Cheloo: „Și-a băgat ursulețul Panda în sarmaua ta”

Kuan Weu vine pentru prima dată în România. În prezent, locuiește în Londra. Acesta și-a adus și ursuleții Panda de pluș.

colaj Kuan Weu pe scena iumor, kuan weu și un urs gigantic de pluș, juriul iumor: delia, cheloo, cătălin bordea, cosmin natanticu Galerie
Alege comedia în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY | Antena 1

S-a dat startul campaniei electorale. În sezonul 16 iUmor - Alege comedia, se va vota Președintele comediei! În fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Fiecare vot contează!

Kuan Weu și-a adus familia de urși Panda pe scena iUmor. El deține 62 de urși de pluș.

„Sunt un căpiat funcțional”, declară el în culise.

Citește și: iUmor sezonul 16, 7 aprilie 2024. Alex Boariu, dans incendiar. Cheloo: „Eu te compar cu un cormoran”

iUmor sezonul 16, 21 aprilie 2024. Kuan Weu vine cu glume despre Brexit, imigranți români și Taiwan. Cheloo: „Și-a băgat ursulețul Panda în sarmaua ta”

Kuan este din Taiwan, iar numărul său de stand-up se bazează pe relația țării sale de origine cu China.

„Simt că vă cunosc de foarte multă vreme. Pentru că sunt milioane de români în Londra, îi văd peste tot. Nu e ușor să fii imigrant în Regatul Unit”, spune Kuan Weu.

„La final vreau să spun că mereu am simțit o conexiune cu România. Chiar dacă nu am vizitat-o niciodată, toți foștii mei iubiți au avut penisuri de mărimea unei sarmale”, conchide tânărul.

Citește și: iUmor sezonul 16, 7 aprilie 2024. Mihaela Ionașcu ridică spiritul juriului. Bordea:„Ești toate fetele cu care am băut eu în liceu”

Kuan Weu, jurizare în ediția din 21 aprilie 2024 la iUmor

„Ursulețule Panda vorbești foarte bine limba română, m-am prins”, îi spune Cheloo.

„Știi ce n-am apreciat la numărul tău? Că mi-ai stricat sarmalele”, spune Cătălin Bordea.

„Și-a băgat ursulețul Panda în sarmaua ta”, spune Cheloo.

Citește și: iUmor sezonul 16, 7 aprilie 2024. Nuri Guney revine la iUmor. Cătălin Bordea: „Este un supraviețuitor”

„Ești favoritul meu din acest sezon. Te ador”, îi transmite Delia. „Bine ai venit în România!”

„Eu sunt un om mai rău. Eu îmi doresc ca China să invadeze Taiwanul”, susține Cheloo.

„Mi se pare că ești un personaj extraordinar. De la prima apariție mi-am dat seama că o să fie foarte amuzant și chiar a fost”, îi spune Cosmin Natanticu.

Astfel, Kuan Weu a primit trei like-uri, de la Delia, Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu, și un dislike, de la Cheloo.

Citește și: iUmor sezonul 16, 7 aprilie 2024. Andrei Magus, puștiul-minune de la Next Star, rupe vraja. Cheloo: „Să nu-ți pară rău”

Despre iUmor sezonul 16. Show-ul se vede în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 16 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu, Andrei Ungureanu, zis și Omulcu Tourette, pornește sezonul acesta cursa pentru Prezidențiale.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor, fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 16-lea sezon iUmor – Alege comedia, care se vede în fiecare duminică de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

iUmor sezonul 16, 21 aprilie 2024. Alex Barău, spectacol vizual pe scenă. Delia: „Pe mine cu asta m-a cucerit”... iUmor sezonul 16, 21 aprilie 2024. Florin Oancea revine pe scenă. Cătălin Bordea: „Zici că suntem la workshop de stand-u...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x