Antena Căutare

iUmor sezonul 16, 24 martie 2024. HA-HA Honeys, nu doar lapte și miere. Cătălin Bordea: „Într-o țară în care bărbatul e la putere”

Fetele de la HA-HA Honeys vin cu emoții pe scenă, fiind pentru prima oară când fac improvizație la televizor.

HA-HA Honeys, trupa de improvizație, pe scena iumor și juriul iumor: delia, cheloo, cătălin bordea, cosmin natanticu Galerie
Alege comedia în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY | Antena 1

S-a dat startul campaniei electorale. În sezonul 16 iUmor - Alege comedia, se va vota Președintele comediei! În fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Fiecare vot contează!

HA-HA Honeys aduce laolaltă patru tinere, din domenii diferite, însă cu aceeași pasiune pentru improvizație. Ele aduc pe scenă două numere inedite.

Citește și: iUmor sezonul 16, 17 martie 2024. Cosmin Armega i-a vrăjit pe jurați. Bordea: „Nu-mi plac magicienii, dar tu ai creat o poveste”

iUmor sezonul 16, 24 martie 2024. HA-HA Honeys, nu doar lapte și miere. Cătălin Bordea: „Într-o țară în care bărbatul e la putere”

„Așa da”, strigă Cheloo când le vede intrând pe scenă.

HA-HA Honeys implică întreaga audiență în numărul lor. Schimbul de replici a făcut juriul și publicul să le aplaude neîncetat.

„Câți oameni ai omorât?” întreabă Cheloo.

„Te iubim”, îi transmite Delia uneia dintre cele patru tinere.

„Ce-ai vrut să ne explici?” întreabă Cheloo. „Hai să ne distrăm fără să fim deștepți.”

„Să trecem peste faptul c-o iubim și să n-o-ncurcăm acum”, spune Delia.

Citește și: iUmor sezonul 16, 17 martie 2024. Maxim Mehosan împarte juriul în două. Cheloo: „Conflict între generații”

HA-HA Honeys, jurizare în ediția din 24 martie 2024 la iUmor

Acest număr a trezit entuziasmul juriului, care a fost plin de sugestii.

„Bravo!” le aplaudă Cosmin Natanticu.

„Avem un doctor în improvizație”, spune Cătălin Bordea despre colegul său Natanticu.

„Nu doctor și nici expert, dar am avut norocul și plăcerea de a juca cu cei mai buni”, spune juratul. „Știu câtă muncă e, cât de greu e. Cât de inspirat trebuie să fii în momentul ăla și de-aia vă apreciez, bravo vouă!”

Cosmin Natanticu este surprins că trupa de improvizație e formată doar din fete.

„Într-o țară în care bărbatul e la putere, unde mai vedem așa ceva?” completează Bordea. „Sugestia mea este să rămână ea prezentatoare, pentru că e ca un minidictator.”

Citește și: iUmor sezonul 16, 17 martie 2024. Cristian Giambașu, un romantic pe scena iUmor. Cosmin Natanticu: „Eu aș merge cu tine la agățat”

„Sunt niște fete talentate”, conchide Bordea.

„Eu zic că merită să meargă mai departe să ne arate și alte joculețe”, susține și Cosmin Natanticu.

„Mi-a plăcut momentul de SF, a fost extraordinar”, spune Cheloo.

Delia își arată disponibilitatea de a venit la improvizație. Jurata consideră că ar putea avea mai mult talent decât se crede. Ea mobilizază juriul pentru a face improvizație împreună.

Astfel, HA-HA Honeys a primit patru like-uri, de la Delia, Cosmin Natanticu, Cheloo și Cătălin Bordea.

Citește și: iUmor sezonul 16, 17 martie 2024. Aurelia Bâță și Mariana Stoica, strigături pe scenă. Cheloo: „Simt nevoia să devin ginerele”

Despre iUmor sezonul 16. Show-ul se vede în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 16 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu, Andrei Ungureanu, zis și Omulcu Tourette, pornește sezonul acesta cursa pentru Prezidențiale.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor, fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 16-lea sezon iUmor – Alege comedia, care se vede în fiecare duminică de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

iUmor sezonul 16, 24 martie 2024. SangSoon Kim uluiește juriul. Cosmin Natanticu: „Ești foarte bun”... iUmor sezonul 16, 24 martie 2024. Arsho, nevoit să vină în România din cauza războiului, face show. Delia: „Simt că mă c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x