Antena Căutare

iUmor sezonul 16, 31 martie 2024. Musco Cosimo trezește nostalgii în rândul juraților. Delia: „Hai să fim nebuni nonagresivi”

Musco Cosimo nu urcă pentru prima dată pe scena iUmor. Acesta a fost și în sezonul 15, alături de Domenico, maestrul karatist. De această dată ia cu asalt scena de unul singur.

colaj Musco Cosimo pe scena iumor, juriul iumor: delia, cheloo, cătălin bordea, cosmin natanticu Galerie
Alege comedia în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY | Antena 1

S-a dat startul campaniei electorale. În sezonul 16 iUmor - Alege comedia, se va vota Președintele comediei! În fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Fiecare vot contează!

Musco Cosimo mărturisește că a decis să vină singur de data aceasta: „Nu pot să îl las pe el mereu să fie protagonistul. Îi doresc mult să fac ceva și eu singur. Domenico este foarte gelos pe mine.”

Citește și: iUmor sezonul 16, 17 martie 2024. Cosmin Natanticu a râs continuu la glumele lui Paul Szabo. Delia: „Ești o comoară națională”

iUmor sezonul 16, 31 martie 2024. Musco Cosimo trezește nostalgii în rândul juraților. Delia: „Hai să fim nebuni nonagresivi”

Musco Cosimo aduce voia bună încă de la intrarea pe scenă.

„Individualist și egocentrist”, îl cataloghează Cătălin Bordea.

„Mie Musco îmi amintește de iUmor de pe vremuri, de oameni care vin la noi și fac nimic și totuși se întâmplă ceva amuzant”, spune Delia.

„Exact ce-mi trebuia la ora asta”, spune dansând Cheloo.

„E pe bune?” întreabă Cosmin Natanticu.

„Hai să fim nebuni nonagresivi”, spune Delia.

Jurații sunt uimiți și amuzați de ce a adus concurentul pe scenă.

„Omul a fost deliciul nostru”, spune Cosmin Natanticu.

Citește și: iUmor sezonul 16, 17 martie 2024. Andreea Greuruș și-a pus audiența într-o situație inconfortabilă. Delia: „Citiți în lingură?”

Musco Cosimo, jurizare în ediția din 31 martie 2024 la iUmor

„Mulțumim pentru prestația ta”, îi spune Delia.

„Eu vă mulțumesc vouă pentru șansa de a mă întoarce aici”, răspunde Musco Cosimo.

„Care e juratul dumneavoastră preferat?” se interesează Delia.

„Întotdeauna tu”, răspunde concurentul.

Jurata se interesează de colegul de scenă al concurentului, Domenico. Acesta îi răspunde că: „Și-a găsit o iubită și l-am pierdut.”

„Ce veți face voi, poporul italian, când turnul din Pisa și Veneția vor dispărea?” întreabă Cheloo.

„M-ai pus în dificultate”, spune Musco Cosimo. „Să lăsăm totul în mâinile Lui Dumnezeu.”

„Momentul a fost extrordinar. N-am mai văzut și nici nu mai vreau să văd. Ce-o să faceți în finală”, spune Cosmin Natanticu.

Astfel, Musco Cosimo a primit două like-uri, de la Cheloo și Cosmin Natanticu, și două dislike-uri, de la Delia și Cătălin Bordea.

Citește și: iUmor sezonul 16, 17 martie 2024. Alin Mihăilă nedumerește juriul cu glumele sale. Cheloo: „N-am mai auzit asta până acum”

Despre iUmor sezonul 16. Show-ul se vede în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 16 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu, Andrei Ungureanu, zis și Omulcu Tourette, pornește sezonul acesta cursa pentru Prezidențiale.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor, fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 16-lea sezon iUmor – Alege comedia, care se vede în fiecare duminică de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

iUmor sezonul 16, 31 martie 2024. Ion Chirtoacă își arată vulnerabilitatea. Cheloo: „Poate fi prezentat cu succes la înm... iUmor sezonul 16, 31 martie 2024. Emil Rengle iese din zona de confort. Cătălin Bordea: „Eu cred în libertatea umorului”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x