Antena Căutare

Dezvăluiri din culisele noului sezon iUmor: „Ei doi se vor lupta pentru marele premiu iUmor!”

Șerban Copoț și Dan Badea sunt cei doi prezentatori de la iUmor, sezonul șase. Vor fi foarte multe momente comice în cel de-al șaselea sezon care începe sâmbătă, 23 februarie.

Șerban Copoț și Dan Badea sunt cei doi prezentatori ai sezonului cu numărul 6 de iUmor, sezon care va debuta sâmbătă, 23 februarie începând cu ora 20.00.

Invitați la xTra Night pentru a vorbi despre ceea ce se va întâmpla în noul sezon al talent-show-ului de la Antena 1, cei doi prezentatori au dezvăluit cine va lupta pentru marele premiu pus în joc: „O să fie o nebunie. O să vedeți numere senzaționale în acest sezon 6. Marele premiu va fi o afacere în doi. Se vor lupta Andreea Marin cu Bordea. Ne pare rău că am dezvăluit deja numele celor care se vor duela pentru trofeu, dar nu ne-am putut abține”, au glumit cei doi invitați ai lui Dan Capatos.

Evident, vedetele amintite de Badea și Bordea nu vor intra în lupta pentru marele premiu, dar vor transforma noul sezon iUmor, care începe sâmbătă, 23 februarie, de la ora 20.00, într-unul cu adevărat special.

„Sâmbătă, ne vedem la iUmor! Ai umor?” Dan Badea și Șerban Copoț garantează un sezon de excepție!... iUmor -sezonul 6. Șerban Copoț, un mare apărător al naturii: „Văzusem dimensiunea nepăsării”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x