Căutare Live

Rime à la Cheloo făcute de Ică rapperul la iUmor. Vecinii de la bloc l-au inspirat. La doi stă un veteran de sticle, nu de război!

Un număr pe placul lui Cheloo. Așa ar fi trebuit să fie momentul lui Ică Dumitrescu, un băiat talentat la rime, care a venit cu o poveste de la bloc, acolo unde locatarii sunt sursă de inspirație pentru melodia în primă audiție

Un număr pe placul lui Cheloo. Așa ar fi trebuit să fie momentul lui Ică Dumitrescu, un băiat talentat la rime, care a venit cu o poveste de la bloc, acolo unde locatarii sunt sursă de inspirație pentru melodia în primă audiție.

Ică e dezinvolt, e talentat și pare să fie ceea ce trebuie pentru finală, dar concurența e mare în seara asta. Primul obstacol peste care trebuie să treacă este cel al juraților, care trebuie să îi ofere două like-uri pentru a merge în aplicație și apoi să aștepte răspunsul fanilor emisiunii, care vor vota până mâine la ora 16.00.

Piesa sună bine și rimele au sens și chiar umor, argumente serioase pentru public, care l-a aplaudat la scenă deschisă.

Improvizație pe bune. Bendeac nu a mai luat-o razna, iar Cheloo a râs în hohote. Backstage Boys au fost doctorii serii l... Magicianul cu cel mai mare talent din lume e la iUmor: „Sunt cel mai tare din lume cu ceea ce fac şi nimeni altcineva nu...
Ultimele știri
x