Antena Căutare

Ea e "regina brioșelor" și a adus-o pe Delia în extaz: "Uite-o cum mănâncă. E cel mai bun număr de la iUmor pentru mine!"

Pe scena iUmor a intrat Mary Bowers, cunoscută și sub numele de “regina brioșelor”. E venită tocmai din Beverly Hills cu un singur scop, să-i dea gata pe jurați. Ce face ea? Mănâncăăăă!

Mary nu are niciun fel de inhibiții și consideră că fiecare moment petrecut pe scenă este unul special.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mary este unul dintre primii 50 de mâncători în viteză din lume, iar reprezentația ei a fost pe măsura îndemânării. “Numărul ăsta este pentru tine, Matache”, intuiește Bendeac.

Delia confirmă rapid că pentru "ea acesta este cel mai bun număr din acest sezon la iUmor”. Finalul este unul apoteotic, ceea ce o determină pe jurată să se ridice și să o aplaude pe "regina brioșelor" în picioare.

Orban Gabi, concurentul cu bicicleta care l-a terorizat pe Bendeac: "M-au luat durerile de burtă, am senzația că na... Umor negru rău! Teodora Nedelcu vrea nuntă în loc de înmormântare: "Dacă mori nemăritată, te îmbracă în rochie de m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x