Antena Căutare

iUmor, sezonul 8. Momentul în care Roxana Vancea a făcut mișto de Mihai Bendeac la iUmor: ”Mă întreb mereu cu ce am greșit să dorm în pat cu perversul de pe Târgu Ocna”

Premiera sezonului opt al emisiunii ”iUmor” va avea loc sâmbătă, 22 februarie, de la ora 20:00, iar Delia, Cheloo și Mihai Bendeac promit un sezon exploziv, în cadrul căruia concurenții vor face spectacol. Totuși, un moment inedit din cadrul emisiunii rămâne roastul Roxanei Vancea. 

iUmor, sezonul 8. Momentul în care Roxana Vancea a făcut mișto de Mihai Bendeac la iUmor: ”Mă întreb mereu cu ce am greșit să dorm în pat cu perversul de pe Târgu Ocna”
Momentul în care Roxana Vancea a făcut mișto de Mihai Bendeac la iUmor

Până când vom avea ocazia să râdem cu noile momente prezentate în cadrul emisiunii de la Antena 1, vă propunem să vă amințiți de roastul pregătit de Roxana Vancea despre relația pe care a avut-o cu Mihai Bendeac.

Roxana Vancea a fost cerută în căsătorie! Cum arată inelul pe care l-a primit de la logodnicul ei. „Lumea spune că iubirea doare, dar asta nu este adevărat”

Astfe, în cadrul emisiunii iUmor, Roxana Vancea a venit pe scena show-ului de la Antena 1 și a oferit un moment incendiar, în care l-a ”desființat”, pur și simplu, pe Mihai Bendeac: "Voi v-ați pus întrebarea cine este de fapt, Bendeac? Stau și mă întreb ce energii negative s-au năpustit asupra mea să trebuiască să fac sex cu Fernando de la Caransebeș", a spus ea.

Și, evident, nu s-a oprit aici: ”Săptămâna asta am luat mai multe decizii proaste. Una dintre ele a fost să vin la acest roast. Am mai luat eu decizii proaste și în prima seară când te-am cunoscut pe tine, Mihai".

Roxana Vancea, primele imagini din Las Vegas. A ajuns să trăiască viața de lux alături de milionarii lumii

Vedeți întreg momentul, în clipul de mai sus și nu uitați: iUmor se întoarce, sâmbătă, 22 februarie, cu sezonul 8, de la ora 20:00.

Momentul de la „iUmor” ce l-a făcut pe Cheloo să...înghită în sec. Antonina și Ana, show interzis cardiacilor! : „Ce a a... Locul neașteptat în care și-a petrecut vacanța Dan Badea, prezentatorul de la iUmor: ”Românii mă opreau să mă întrebe câ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x