iUmor - sezonul 9. Cine sunt câștigătorii iUmor din toate cele nouă sezoane de până acum

Sezonul 9 "iUmor" se apropie de sfârșit și vom afla marele câștigător, însă foarte puțini știu cine sunt câștigătorii celor 8 sezoane ale show-ului.

iUmor - sezonul 9. Ei sunt câștigătorii celui mai tare show umoristic din România

Sezonul 9 al emisiunii "iUmor" a fost unul memorabil, pe scena show-ului au urcat o mulțime de concurenți, însă au rămas în marea finală cei mai buni.

Ei sunt cei care au rămas în istoria show-ului umoristic și au convins cu numerele lor senzaționale și unice.

Sezonul 1. Vlad Grigorescu

Vlad Grigorescu este primul câștigător al emisiunii iUmor. Pe scenă alături de el au mai urcat și alți concurenți, iar lupta a fost una strânsă, printre cei care s-au înfruntat pentru marele premiu în sezonul 1 au fost Trupa Obligo, Paul Lungu, George Tãnase, Gabriel Gherghe, Azaleea, Backstage Boys, Ioan Bãdeliţã, Nae Nicolae.

Vlad Grigorescu a avut un moment demn de marea finală și a impresionat publicul cu numărul său.

Sezonul 2. Maria Popovici

Câștigătoare sezonului 2 iUmor a fost chiar Maria Popovici. Concurenta a uimit o țară întreagă cu momentul ei, chiar și Cheloo s-a ridicat pentru prima dată în picioare și a aplaudat o concurentă.

Maria Popovici a făcut un număr de stand-up comedy la care cei trei jurați au râs în hohote și au aplaudat frenetic.

Sezonul 3. Doina Teodoru

Doina Teodoru este câștigătoare sezonului 3 iUmor. Concurenta a făcut cel mai tare roast din show și i-a surprins pe jurați. Doina și-a dorit să fie actriță în copilărie, iar acest vis i s-a împlinit atunci când a câștigat premiul cel mare.

Sezonul 4. Ana Maria Calița

Ana Maria Caliță este a treia femeie care reușește să câștige iUmor. Câștigătoarea este din București, a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică ”I.L.Caragiale”, este colaboratoare la „Opera Comică pentru Copii”. Este pasionată de stand-uo comedy și a reușit să impresioneze publicul, cât și jurații cu numărul ei.

Sezonul 5. Andrei Cojocaru

Andrei Cojocaru este marele câștigător al sezonului 5 iUmor. fiind cel mai tânăr concurent. Concurentul a urcat cu emoții pe scenă, însă momentul lui a fost unul memorabil și unic. Acesta a cântat o melodie, iar versurile lui au fost o satiră la adresa superficialității unor vedete autohtone.

Sezonul 6. Irena Boclincă

Sezonul 6 iUmor a fost câștigat de Irena Boclincă. Concurenta a cucerit publicul cu personajul ei și interpretarea perfectă a Vioricăi Dăncilă.

Sezonul 7. Mukinka

Câștigătorul sezonului 7 iUmor este Mukinka. Concurentul a reușit să încânte o țară întreagă cu glumele lui. Mukinka este originar din Zambia, iar dacă acum câțiva ani nici prin cap nu-i trecea să se stabilească în România, acum este însurat cu o românca și au și o fetiță împreună, Ayleen.

Sezonul 8. Edi Vacariu

Câștigătorul sezonului 8 iUmor este Edi Vacariu. Edi a făcut spectacol cu numărul lui de stand-up comedy și povestea senzațională de iubire.

Sezonul 9. Andrei Ungureanu

Câștigătorul Sezonului 9 iUmoe este Andrei Ungureanu, omul cu Tourette. Glumele sale au dat dovadă de autenticitate, îndrăzneală și, nu în ultimul rând, au arătat ce înseamnă divertisment, au adus zâmbetul pe buzele juraților, spectatorilor, telespectaorilor și prezentatorilor. Toate aceste calități l-au făcut să se diferențieze și să devină marele căștigător.

Ultimele știri