Jurații iUmor sunt luați din nou în colimator, într-o ediţie specialã de roast-uri! Mihai Bendeac: „Cele mai multe cuţite spre mine sunt îndreptate!”

Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor avea parte de surprize de proporţii sâmbãta aceastã, de la 20:00, la Antena 1, când mai multe vedete, dar şi omul care stã cu ochii aţintiţi asupra lor zi şi noapte vor urca pe scena iUmor şi îi vor ironiza fãrã reţineri!

Sâmbătă, de la ora 20:00, jurații iUmor sunt luați din nou la roast

Ilona Brezoianu, Monica Davidescu, Anda Adam, Mira, Maria Buzã, Marcel Pavel, Daniel Lazãr, George Ivaşcu, Şerban Pavlu sau Radu Herjeu (membru al Consiliul Naţional al Audiovizualului) vor urca pe scena iUmor și nu vor avea nicio reținere în a face glume pe seama celor trei jurați.

citește și: Momente incendiare, la „iUmor”! Striptease pentru Delia, de ziua ei! Două bombe sexi, luptă în ciocolată! Mukinka a revenit, cu un număr de stand-up! VIDEO

Ediția eveniment de roast a fost o surpriză pentru Delia, Mihai Bendeac și Cheloo, care nu au știut nicio clipă cine sunt invitații.

Jurații iUmor sunt luați din nou în colimator, într-o ediţie specialã de roast-uri! Mihai Bendeac: „Cele mai multe cuţite spre mine sunt îndreptate!”

Sâmbătă, de la ora 20:00, jurații iUmor sunt luați din nou la roast

Anda Adam, la emisiunea iUmor

„Cele mai multe cuţite cãtre mine sunt îndreptate, şi nu ştiu de ce, întrucât am fost un bãiat cumsecade în acest sezon. M-am enervat foarte rar, mi-am pierdut rãbdarea foarte rar!”, a glumit Mihai Bendeac, care totuşi a recunoscut cã a fost destul de stressat întreaga searã: „Ea a auzit tot felul de lucruri de-a lungul timpului, care n-aş vrea sã se audã la televizor!”, când pe scenã şi-a fãcut apariţia colega sa, Ilona Brezoianu.

citește și: Ups! Moment greu pentru Mihai Bendeac! Bon Bon Bombay a revenit la „iUmor” și s-a dezbrăcat pe scenă! Cheloo: „Voi ați realizat că el ar fi dorit să atace clovnul?” VIDEO

Cum au reacționat Delia, Mihai Bendeac și Cheloo la vederea acestora și, mai ales, cum au primit remarcile usturătoare, telespectatorii pot afla sâmbãtã, de la ora 20.00, la Antena 1, în cea mai nouã ediţie iUmor.

Zodii norocoase în ziua de 21 septembrie 2021. 3 nativi care se vor bucura de reușite
Nativii se vor bucura de foarte multe surprize frumoase pe tot parcursul zilei. Se anunță o...
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021. Gemenii trebuie să aibă grijă de familie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021 spune că munca grea abia acum începe pentru Gemeni....
Ultimele știri