Antena Căutare

Lacrămioara Bolat a încercat să facă un roast la adresa juraților „iUmor”! L-a scos din minți pe Mihai Bendeac! „Mă doare stomacul”

iUmor. Sezon 6. Ediția 4. Lacrămioara Bolat a făcut un roast la adresa juraților „iUmor” și a reușit să îl stârnească pe Mihai Bendeac, căruia chiar i-a sugerat să ia o pauză. 

iUmor. Sezon 6. Ediția 4. Lacrămioara Bolat a făcut un roast la adresa juraților „iUmor” și a reușit să îl stârnească pe Mihai Bendeac, căruia chiar i-a sugerat să ia o pauză.

„Am printat imagini cu ei, foarte duri, și m-am adresat lor când am repetat roast-ul”, a dezvăluit Lacrămioara Bolat despre felul în care s-a pregătit.

„Oameni buni, voi sunteți motivul pentru care eu mi-am pus tocuri în seara asta, că am zis să fiu și eu «high», adică pe aceeași… înălțime… de undă cu voi. Păi de ce vă e rușine să recunoașteți, fraților? Depresia nu se ia, că… nu te-ai protejat. Stai liniștită, Delia, că nu mă refeream la tine. La tine, optimismul este evident, că mereu te îmbraci cu ceva roz. Apropo, dar ce îți lucrează soțul tău?”, și-a început Lacrămioara Bolat roast-ul.

„Știi ce mai cred eu, Delia, de ce te-au pus ăștia aici? Nu ca umplutură, ci ca ambalaj. Dacă tu nu ai fi, nici nu ați mai avea concurenți, ar concura numai ei doi – actorul zvânturat versus rapperul deșănțat”, a continuat ea.

Delia a observat că Mihai Bendeac urmărea numărul ținându-se de stomac.

Mă enervați prin simpla prezență. Aveți un stil de a vorbi de mă doare stomacul”, i-a spus Mihai Bendeac, precizând că l-a deranjat modul de a se exprima al Lăcrămioarei Bolat, „ca la dictare”.

„Te distrugea psihic”, a spus și Delia.

Concurenta i-a sugerat lui Mihai Bendeac să ia o pauză, explicându-i că „dacă a vrut jurat la iUmor, n-are decât să îi suporte”, pe ea și pe ceilalți concurenți.

Cheloo a spus că s-a simțit neglijat de Lăcrămioara Bolat, deși i-a cerut să se concentreze pe el.

Delia l-a jignit pe Mihai Bendeac la „iUmor”? „Tu ești stânjenitorul de femei?”... Gabriel Gherghe, din nou la „iUmor”, cu un număr de stand-up! Tensiuni între el și Cheloo! „Devii străveziu”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x