Antena Căutare

Leonardo Costache, show de excepție la iUmor. Concurentul a doborât pentru a 3-a oară un record Guiness

Concurentul iUmor Leonardo Costache i-a lăsat pe toți cu gura căscată în ediția 6 iUmor și și-a luat inima în dinți pentru următorul număr.

leonardo costache pe scena iumor Galerie
Leonardo Costache, show de excepție la iUmor. Concurentul a doborât pentru a 3-a oară un record Guiness

Leonardo Costache a doborât în această seară un record Guiness, acesta fiind al treilea pentru concurent, dar primul obținut în România. Leonardo, zis și Fălci, a reușit să îi suprindă pe jurații iUmor cu un număr de excepție.

După faimosul film cu rechinul ucigaș, Leo Jaws promite că are cei mai puternici dinți. El a ridicat greutăți imense folosindu-se doar de dinți și mușchii maxilarelor.

El a ținut 101 kg în dinți, ținând în dinți și greutatea corpului său. Deși emoțiile au fost mari și nu știa dacă va reuși, Leo Jaws a intrat în Cartea Recordurilor, în aplauzele juraților care s-au ridicat în picioare.

„Alții moare și-așa n-are”, a exclamat mândru juratul iUmor, Mihai Bendeac.

Ce a urmat, i-a șocat pe toți. Leo s-a ținut agățat doar cu dinții, atârnând în gol în timp ce o ținea și pe Delia în brațe. Jurata iUmor a fost extrem de emoționată.

"Hai, Matache, hai!", o încuraja Bendeac.

Leonardo Costache a reușit să își ducă numărul cu brio la bun sfârșit. Astfel, el a reușit să primească 3 x like-uri de la jurații iUmor.

Emisiunea iUmor poate fi urmărită în fiecare duminică, de la ora 20.00 pe Antena 1 și Antena Play!

Cristi Manolescu la iUmor. Batman al umorului românesc, concurentul a evoluat în sezonul 9... Sebastian Oprea, un moment deloc prost pe scena iUmor. Jurații și publicul l-au încurajat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x