Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

iUmor

SÂMBĂTA | ORA 20.00

Lioz Shem Tov a revenit la „iUmor”, din Israel, după ce și-a pierdut bagajul! I-a făcut cea mai mare aroganță lui Cheloo! „Poftim, poți să-l omori!”

Lioz Shem Tov a revenit la „iUmor”, din Israel. A fost nevoit să își regândească numărul pe care îl pregătise, pentru că și-a pierdut bagajul. Concurentul a improvizat un moment de magie, cu ce a găsit.

Lioz Shem Tov la „iUmor”.

Mai exact, după ce concurentul a venit tocmai din Israel, a avut ghinionul de a-și pierde bagajul și a fost nevoit să își cumpere diverse obiecte pentru a putea realiza un număr plin de umor în fața juraților.

„Sunt o persoană modestă. Nu aș spune niciodată că sunt cel mai bun magician din toate timpurile, deși sunt!”, a spus Lioz Shem Tov, înainte de a păși pe scenă.

Între improvizațiile pe care le-a făcut Lioz Shem Tov s-a numărat și una în care a fost implicat un… penis. „Vă hipnotizez!”, le-a spus magicianul spectatorilor săi.

„Trebuie să fii foarte inteligent să poți să faci asta și natural și cu o minte de copil în sensul curat. A improvizat și mi-a plăcut foarte mult!”, a apreciat Delia.

Lioz Shem Tov nu a plecat de pe scenă fără să îi facă o aroganță supremă lui Cheloo, după ce juratul i-a cerut pistolul de jucărie pe care l-a adus în platou. „Poftim, poți să-l omori!”, i-a spus Lioz Shem Tov Deliei, dându-i pistolul, după ce s-a prefăcut că i-l dă lui Cheloo.

CONECTEAZA-TE CU iUMOR
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook | Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati despre pe site 👉 iUmor

😎 Distracția continuă și în online > iUmor pe AntenaPlay 🔴 Vezi ediții integrale 👉​ https://s.a1.ro/iCvPypB

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro