Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Film: Eroi de sacrificiu (SUA 2010)

SÂ NI sufocăm de râs! Lolrelai s-a dezbrăcat și de haine și de inhibiții! Dezvăluiri fierbinți din dormitorul lui Bendeac

Ștefania Costache, cunoscută și drept Lorelai, a făcut show de zile mari în semifinala iUmor cu un număr periculos de sexy de stand up comedy!

Și de data aceasta, concurenta a surprins prin ținuta care a lăsat totul la vedere. Ca spectacolul să fie la superlativ, Lolrelai a dezvăluit chiar și detalii intime din dormitorul lui Mihai Bendeac.

LOLRELEI, STAND UP COMEDY PERICULOS DE SEXY LA IUMOR

Numărul său de stand up comedy a fost un carusel nebun de glume cu și despre viața amoroasă pe care a avut-o blonda, de-a lungul timpului, cu tot felul de parteneri.

CITEȘTE ȘI: „Tu ești apostolul lui Pipino, sunteți pe aceeași undă”. Vlad Șchiopu l-a scos din minți pe Cheloo, la iUmor: „„Mă, te incendiez la sacou, nu e prima oară”

„Am mimat suficient orgasmul, i-am zis că ar fi cazul să mimăm și iubirea”, a fost una dintre glumele tinerei Lolrelai.

Și momentul de stand up comedy nu s-a oprit aici, ci a continuat în forță.

SÂ NI sufocăm de râs! Lolrelai s-a dezbrăcat și de haine și de inhibiții! Dezvăluiri fierbinți din dormitorul lui Bendeac

Lolrelei pe scena iUmor

„După cinci ani de relație am decis să încercăm ceva nou în relație, ca să scăpăm de monotonie. Am invitat o prietenă în pat, doar că ea și iubitul meu n-au mai așteptat să mai ajung și eu acasă. Azi s-au căsătorit și între timp așteaptă o altă fată. Mult mai mică”, a fost una dintre cele mai surprinzătoare glume ale concurentei.

CITEȘTE ȘI: Câțiva centimetri și îi strivea capul! Bendeac a trăit spaima vieții sale, la iUmor! Gabor Orban a sărit cu bicicleta peste jurat! „Nu se poate așa ceva”

Iar caruselul nebun de glume picante a continuat, totul în timp ce ținuta concurentei a devenit tot mai...palpitantă!

Urmărește clipul video de mai sus ca să savurezi spectacolul concurentei din sezonul 8 iUmor!