iUmor

ÎN CURÂND, UN NOU SEZON!

Premieră la iUmor! Ea este concurenta căreia Mihai Bendeac i-a dat prima carte verde! Juratul: ”Dumnezeu mi-a luat mințile!”

 

A trăit în Barcelona, dar acum e hotărâtă să se întoarcă în țară, la familia ei, iar înainte de a lua această decizie, Loredana Ungureanu a venit la iUmor. 

Concurenta a realizat un număr de stand-up comedy cu totul și cu totul inedit, iar Mihai Bendeac nu și-a luat ochii de la ea. Ba mai mult, el a luat o decizie drastică. 

„Eu aş vrea să scot o carte verde acum!”, a spus Mihai, în momentul în care concurenta şi-a încheiat prestaţia pe scena „iUmor”. Ba mai mult, juratul a mers în culise, unde i l-a prezentat tinerei pe scenaristul show-ului, Andreas Petrescu, alături de care o va consilia pentru urmãtoarea ei prestaţie pe scena iUmor. „E vina ta, Mihai, dacă nu iese bine!”, i-a mai spus concurenta.

”Nu e sfânt ce spune Bendeac, nu te lua după el”, i-a spus Delia. 

Ba mai mult, după ce i-a dat cartea verde, Bendeac a fost copleșit de regrete: ”Mi-e jenă, bă. Sunt un om slab. I-am dat cartea verde, pentru că Dumnezeu mi-a luat mințile.”, a mai spus el.

Vedeți întreg momentul, în clipul de mai sus!

CONECTEAZA-TE CU iUMOR
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati despre pe site 👉 iUmor

😎 Ai portie dublă de iUmor pe AntenaPlay 🔴 https://s.a1.ro/1DwrQvw. Vezi ediții integrale plus imagini nedifuzate la TV.

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI