MAREA FINALĂ IUMOR. Cele mai VIZUALIZATE momente de la iUmor! Râzi cu lacrimi când o să revezi fazele astea, îți garantăm!

În ziua marii finale al celui de-al patrulea sezon „iUmor”, să ne reamintim câteva dintre momentele de senzație al show-ului! De-a lungul timpului, pe scenă şi-au făcut apariţia sute de concurenţi, însă puţini sunt cei care ne-au făcut să râdem cu gura până la urechi. I-am ales pe unii dintre cei mai buni participanţi, după numărul de vizualizări pe care momentele lor le-au adunat pe Youtube.

În ziua marii finale al celui de-al patrulea sezon „iUmor”, să ne reamintim câteva dintre momentele de senzație al show-ului! De-a lungul timpului, pe scenă şi-au făcut apariţia sute de concurenţi, însă puţini sunt cei care ne-au făcut să râdem cu gura până la urechi. I-am ales pe unii dintre cei mai buni participanţi, după numărul de vizualizări pe care momentele lor le-au adunat pe Youtube.

Pe locul al treilea, după multe discuţii cu oamenii de la Facebook, îl regăsim pe domnul Nae Nicolae... cu sau fără like-urile alea de care ne-a tot zis.

Locul secund, cu voia dumneavoastră şi cu minorii care-şi vor pune mâinile la ochi şi urechi, îl avem pe unicul, inegalabilul şi irepetabilul Brent Ray Fraser. Vedeţi voi de ce:

Locul întâi, campionul rugăciunilor, şeful vizualizărilor, omul care s-a transformat în vedetă din doar câteva replici... doamnelor, doamne!!, domnişoarelor şi domnilor... Ionuţ Rusu!!!

Ultimele știri